Sabretmeli miyim sabretmemeli miyim?

Bu akrabalarım benden ne istiyor anlamıyorum aslında akraba bile yazmak istemiyorum buraya onlardan nefret ediyorum ne yaptığımı ne suçum günahım olduğunu da bilmiyorum benim hayatımı kaydirdilar ve hala da benle uğraşıyorlar tek arkadaşım dahi yok benle uğraşmaya devam ediyorlar hayatım boyunca hep yalnız oldum bir ailem vardi evet ama pasiftiler babannemgilin boyundurunlugunda herseyi yaptılar bana. Onurumu da kırdılar namusumu da üç paralık ettiler aklımı fikrimi geleceğimi her şeyimi mahvettiler. Yaptiklari şey ne biliyor musunuz? Müslüman numarası yapıp tüm vücut perdesi giyinip namaz kılıp belki kötü şeyler yaşamayip hiçbir zaman insanların suratına gülerek canlarını yakıyorlar. Aslinda iyi değiller iyiymiş gibi numara yapitorlar mesela bunlar üç dört sene öncesinde kuzenim instagramdan engelledi ablasına dedim beni engellemiş sonra demiş ki halama psikolojisi bozuk galiba demiş yanlışlıkla olmuştur dedi bunun yanlışlığı olur mu? Benim boyum kısa mesela aramızda bir iki santim var sen üzülsün diyor sonra balkonda oturuyoruz bir kelime oyunu oynuyorlar zorla beni de dahil ediyorlar bilemeyince amcamın o yaştaki adamın kafana saksı mi düşmesini bekliyorsun neyi bekliyorsun demesi. Oyle güzel algı yapıyorlar ki senin altınla beyninle oynuyorlar ki. Bugun de canlı sudan aktif sudan bahsettim aktif şu varmış biliyor musun amca dedim sesini benim sesim gibi yaparak konuşmasını aktif insan varmış sen de biliyor musun dedi. Ve bir iki gün öncesinde yine halamgilde hepsi iş yapmıyorum diye üzerime atmaca gibi saldırdılar tek laf konuşamadım kendimi savunamadim. Canim çok yanıyor bilmediğim bir şey yüzünden suçlanmsktan acılarımın hafife alınmasından çok yoruldum belim kırıldı 9 platin belde var ayak bileğim aksiyor topal kaldı tutuldu merdivenlerden çıkamıyorum kolumda kemik kisti çıktı 12 çivi vida takıldı insan kemiği koydular bütün bunları yaşayan benken halamın amcamın sürekli kolları olmayan birini örnek gösterip benim dertlerimi hafife almaları ve benimle gizli gizli uğraşmayalım zoruma gidiyor uyuyamıyorum. Bir an önce bu dünyadan gitmek istiyorum.
Sabretmeli miyim sabretmemeli miyim?