Bir komşu var artık dayanamıyoruz?

Yukarıda bir komşumuz var aynı köylüyüz ama nefret ediyorum sebebi ise yıllardır bize babama anneme neler çektirdiler küçüktün bazı şeyleri bana anlattılar hatta gördüm bile annem daha küçükken gelinken kadın pis poşetlerini bizim kapımızın önüne koyardı bilerek sürekli ses yaparlardı çocukları ayrı kendisi ayrıydı hala onlarla oturuyoruz. Şimdi o çocuklarının birde çocukları oldu. O kadar çok ses yapıyolarki dayanmıyoruz. Güzelse uyarsak kadın anlamıyor. cahil olduğu için ne desek kötü oluyorz. Hatta bu akşam misafirleri vardı o kadar çok çocuk sesi vardıki babm yorgun gelmişti başı ağrıyordu bir sopayla vurduk yukarı doğru hatta kapıyı sert kapattıkki anlasınlar diye. sonra aşağı inip babamın üstüne yürüdüler misafirlerde aynı köyden bende bir kız olarak dayanamadım siz kimsiniz babama laf ediyosunuz diye birsürü şey söyledim babam geç içeri vs dedi babama senin boynunu keserim diyince iyice celallendim. adamın oğullarıda gelince daha geçmişte neler yaşadığımızı bilmeyen insanlar babama laf attı sizce biz kız olarak susmam mı lazımdı siz olsanız ne yapardınız o kadar kötü oldumki..
Bir komşu var artık dayanamıyoruz?