Aile & Toplum Sıkıldımm napıyosunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım yaaa offff Güncellemeler+1 yıl Sorum kaldırılıyo genclik Sıkıldımm napıyosunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Benim de çok sorum kalktı fena kalktı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Engell nerde a. mk Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 975 cevap paylaştı. Dans gecesindeyim kızlala dans ediyorum 0 12 Yorumla Soran +1 yıl He yav atma Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Video ister misiniz acaba? Yorumla Soran +1 yıl At lan Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Sakin ol tatlım relax 😃 Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Ziyaaaaa😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ee kızlarla dans ediyom demedinmi at diskodaki vidonu baba Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Al bakalımhttps://resimyukle.io/r/aUXsFJH7Wa Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Soran +1 yıl Pek insnmadımda neyse Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Ziyalandınız Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Birebir videom da varInstagram'da varAnemon dans yaz ilk videoyu izle Yorumla Soran +1 yıl Banane Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı. Seninle aynı duyguları paylaşıyoruz 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Aynnnn Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Yapacak bir şey bulabildin mi Yorumla Soran +1 yıl Yokkk Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Konuşmak iyi gelir Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Yazin Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Bos ver Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Zaten ben konuşmak iyi gelir dedim benle demedim😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım herkezle kafa buluyom Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Herkes oFarkındayım ben de aynı şeyi yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben gelisine yazarım özenmem yazmaya Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Aferin Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl neden sıkıldın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım iste Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Netflix aç izle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne izleyim ya Yorumla FakDıSistım +1 yıl Ne tarz seviyorsan Yorumla
Hazzıdibinekadar Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl evdeym istersen konuşalm 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Atım istek yz Yorumla Hazzıdibinekadar +1 yıl xperm yok telegram adm Ademhhh yaz Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Hazzıdibinekadar +1 yıl yükle Yorumla Soran +1 yıl Yok. Ya Yorumla Hazzıdibinekadar +1 yıl hadi ama Yorumla Soran +1 yıl Engelll Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Uykum var 🥺🥺 0 45 Yorumla Soran +1 yıl Uyu Yorumla Ardafit67 +1 yıl Hayır ninni söyle banaa 🥺🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl He söylemem bekle nini bilmiyom ben Yorumla Ardafit67 +1 yıl Neden 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom nerden biliyim Yorumla Ardafit67 +1 yıl Öğren 😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl O zaman masal anlat 🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ebeninkimi anlatamı iyi gelirmi tövbe Yorumla Ardafit67 +1 yıl Terbiyesiz şımarık seni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Terbiyemi koyosunuz zıbaradan cıkarıyonuz Yorumla Ardafit67 +1 yıl Hadi oradan ingiltere prensesi mi konuşuyor tipsiz seni Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tipsiz olan sensin Yorumla Soran +1 yıl Pp bok gibi senin Yorumla Ardafit67 +1 yıl Ağla lavuk Yorumla Soran +1 yıl Aynn ölüyon Şu an aglamaktan 😆😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Allahın tipsizi Yorumla Ardafit67 +1 yıl Git mercimeği fırına ver o işe yararsın anca Yorumla Soran +1 yıl boş ver lan güzel kardeşim kardeşim noldu nini söyle diyodun bebe Yorumla Soran +1 yıl Yazdıklarım yanlis gidiyo Yorumla Soran +1 yıl Gvat yvşak seni Yorumla Soran +1 yıl S. g Yorumla Soran +1 yıl Osbunun cıkartı Yorumla Soran +1 yıl Götsuz seni Yorumla Ardafit67 +1 yıl Defol defoll Yorumla Soran +1 yıl Bok yüzlü. Yorumla Soran +1 yıl 😆😆😆. Yorumla Ardafit67 +1 yıl Önce yazmayı öğren 😂😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Bla bla 😂😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl İstesem seni satın alırım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yazdıklarımı uygulama bile kaldırmadı. Sana sövecemde uygulama almıyo yvsak bey Yorumla Ardafit67 +1 yıl Küfürbaz sen şey değil misin ya küfür eden ergen tayfadan😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynn ya ne tesaduf sende yvsak gurubundan deyilmisin bak görüyonmu her önüne gelene yvşıyon nini söyle bana hahaha ağla😭😭🤣🤣 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Hangi niniyi söyleyim 😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Ne yavşıcağım sen kimsib ki itleşme Yorumla Soran +1 yıl Sen diyodun nini söyle bana al nini söylüyom kufurlu nini ağla Yorumla Ardafit67 +1 yıl Off ergen misin Yorumla Soran +1 yıl Yok Şu an sana göre davranıyorum ergensin ya ninicisin ya ondan gelismemisin daha Yorumla Ardafit67 +1 yıl Çocuk ruhluyumdur belki 😂 içimdeki çocuk daha duruyordur jajaja Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣. Beli Yorumla Ardafit67 +1 yıl Evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Özele gelmek istermisin yani sıkıldım konusuruz Yorumla Ardafit67 +1 yıl Olur ysz Yorumla Soran +1 yıl Ulan ne adamsın bak daha demin sövüyodun yvsak Yorumla Ardafit67 +1 yıl O zaman ne geö diyon 😂😂 Yorumla
Erkeğin_ellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Koş gel öyleyse 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eglencemi var nere gelem Yorumla Soran +1 yıl Yasın uymuyo senin Yorumla Erkeğin_ellitonu +1 yıl Yaşa bakma mal a bak Yorumla Soran +1 yıl Senin o ağzını düzden s. ikkkerim tamam adam oll Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok sıkıcı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl He yav Yorumla meraklıoğlann +1 yıl +1 Yorumla Soran +1 yıl Ne one demek Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Bence de, demek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sıkılıyoruz sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sıkılmaca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Neyden sıkıldın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Benim de çok sorum kalktı fena kalktı
Engell nerde a. mk
Dans gecesindeyim kızlala dans ediyorum
He yav atma
Video ister misiniz acaba?
At lan
Sakin ol tatlım relax 😃
Ziyaaaaa😂😂😂
Ee kızlarla dans ediyom demedinmi at diskodaki vidonu baba
Al bakalım
https://resimyukle.io/r/aUXsFJH7Wa
Hmmm
Pek insnmadımda neyse
Ziyalandınız
Birebir videom da var
Instagram'da var
Anemon dans yaz ilk videoyu izle
Banane
Seninle aynı duyguları paylaşıyoruz
Aynnnn
Yapacak bir şey bulabildin mi
Yokkk
Konuşmak iyi gelir
Olur
Yazin
Gizlisin
Bos ver
Zaten ben konuşmak iyi gelir dedim benle demedim😂
😂😂😂
Sıkıldım herkezle kafa buluyom
Herkes o
Farkındayım ben de aynı şeyi yapıyorum
Ben gelisine yazarım özenmem yazmaya
Aferin
Çay soba sigara ksde takılmaca
Çay içiyorum kedimi seviyorum
Niye knk
neden sıkıldın
Sıkıldım iste
sorma..
Niyee
Netflix aç izle
Ne izleyim ya
Ne tarz seviyorsan
evdeym istersen konuşalm
Olur
Atım istek yz
xperm yok telegram adm Ademhhh yaz
😂😂😂
Yok
yükle
Yok. Ya
hadi ama
Engelll
Uykum var 🥺🥺
Uyu
Hayır ninni söyle banaa 🥺🥺🥺
He söylemem bekle nini bilmiyom ben
Neden 🥺
Bilmiyom nerden biliyim
Öğren 😂
O zaman masal anlat 🥺🥺
Ebeninkimi anlatamı iyi gelirmi tövbe
Terbiyesiz şımarık seni 😂
Terbiyemi koyosunuz zıbaradan cıkarıyonuz
Hadi oradan ingiltere prensesi mi konuşuyor tipsiz seni
😂😂😂😂
Tipsiz olan sensin
Pp bok gibi senin
Ağla lavuk
Aynn ölüyon Şu an aglamaktan 😆😆😆
Allahın tipsizi
Git mercimeği fırına ver o işe yararsın anca
boş ver lan güzel kardeşim kardeşim noldu nini söyle diyodun bebe
Yazdıklarım yanlis gidiyo
Gvat yvşak seni
S. g
Osbunun cıkartı
Götsuz seni
Defol defoll
Bok yüzlü.
😆😆😆.
Önce yazmayı öğren 😂😂
Bla bla 😂😂
İstesem seni satın alırım 😂😂
Yazdıklarımı uygulama bile kaldırmadı. Sana sövecemde uygulama almıyo yvsak bey
Küfürbaz sen şey değil misin ya küfür eden ergen tayfadan😂
Aynn ya ne tesaduf sende yvsak gurubundan deyilmisin bak görüyonmu her önüne gelene yvşıyon nini söyle bana hahaha ağla😭😭🤣🤣
Hangi niniyi söyleyim 😂
Ne yavşıcağım sen kimsib ki itleşme
Sen diyodun nini söyle bana al nini söylüyom kufurlu nini ağla
Off ergen misin
Yok Şu an sana göre davranıyorum ergensin ya ninicisin ya ondan gelismemisin daha
Çocuk ruhluyumdur belki 😂 içimdeki çocuk daha duruyordur jajaja
🤣🤣🤣. Beli
Evet 😂
Özele gelmek istermisin yani sıkıldım konusuruz
Olur ysz
Ulan ne adamsın bak daha demin sövüyodun yvsak
O zaman ne geö diyon 😂😂
Koş gel öyleyse
Eglencemi var nere gelem
Yasın uymuyo senin
Yaşa bakma mal a bak
Senin o ağzını düzden s. ikkkerim tamam adam oll