+1 yılBir kişiyi tanımak istiyorsanız mutlaka onunla aynı evde bir süre yaşamanız gerekir. O zaman kimin ne olduğu ortaya çıkıyor. Aileniz tutucu olduğuna göre bu istediğiniz oldukça zor görünüyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Görüşlere bakıyorum da ne kadar mal insan varsa burada toplanmış istediğini yapar kız size giren çıkan ne ayrıca herkes evlenmek zorunda değildir soran bence ailene söylemek sorunda değilsin gizlersin durumu bende evlilik düşünmüyorum mesela yaşıyorum sevgilimle ama öylede sorun çıkıyor tek başıma yaşıyorum şu an tek başına eve çık en iyisi sevgilinle istedigin zaman kal böyle daha mantıklı çünkü istedigin zaman kavga ettiğinde kovabil ya da evinden gidebil aynı evde yaşamakta sorun oluyor çünkü evlilikten bir farkı olmuyor ama yine sen bilirsin ben zamanında çok denedim ama yapamadım belki sen yaparsın simdi tek yaşıyorum o bende kalıyor çoğunlukla istemedigim zaman yolluyorum sıkılirsam falan
23 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğin çok daha mantikli galiba canim ben de bunu aklima getirmiyor değilim.
- +1 yıl
Aynen birde şöyle bir artısı var karakterli birini sevmişsindir umarım ben hiç pişman olmadım çünkü benim seçtiklerim bir kere bana el kaldıran bağıran erkekler değil psikolojik şiddet bile görmedim fizikseli geçtim ya da hiç aldatilmadım mesela. Artısını söyliyim sevgilin seni seviyorsa evlilik olmadığı için aradan yıllar geçse bile kaybetme korkusu diri kalıyor yani küssemde kaybetmemek için çabalıyor mesela ben hatalıyım diyelim nedense o geliyor hep özür diliyor 😂😂😂 nazar değmesin çok anlatmicam ama önemli olan dedigim gibi sevgilinin karakterli olması her zaman seni sevmesi
- +1 yıl
Ayynen öyle kaybetme korkusu diri kalıyor evlilik monotonluk demek bu kaçınılmaz iste bundan korkuyorum ben de
+1 yılBen de şu an 18 yaşındayım ve sevgilimle beraber yaşıyoruz. BU nasıl oldu dersen öncelikle erkeğin kendisini kızın ailesine tam anlamıyla güvendirmesi gerekir. Biz bu güveni sağladığımız için çok mutluyuz. Tüyo almak istersen seni sevgilime görüştürebilirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSana karışamazlar bu senin hayatın senin seçimlerin, saygı duymaları gerekiyor böyle baskı olmaması gerekiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMadde bir : Eğitim ile ahlaksızlık karşılaştırılamaz, karşılaştıran ağır cahildir, siz gibi.
Madde iki : Evlenmeden yaşamak durumunun bir ahlaksızlık, bir usulsüzlük, her türlü olumsuz duruma da gebe olabileceğini bile bile soru açıyor, sonra da etrafa öfke saçıyorsunuz. Sahi, ne kullanıyorsunuz?
Madde son : Ananız babanız iffetinizi, namusunuzu orada burada çar çur edin diye eğitim vermedi size. Onlardan korkmuyorsanız Allah'tan korkun, buradan bu soruyu paylaşıp da birilerine sebep olmaktan korkun.
Saygılar.36 Yorumla- +1 yıl
Geç bunları anam babam gec bunları. İffetimden namusumdan ben birsey kaybetmem onlar hka bendedir kimseye kiralamam ayrica bu maddelerin anayasda kanunda yeri yok
- +1 yıl
Sizi kiralayan belli ama, o nasıl olacak?
Hani, nikah akti olmayınca, insanlar kafasına göre '' işi bitince '' çıkıp gidebiliyor ya, o açıdan diyorum, sizi kiralayan aşikar.
Ne anayasası?
Ben kendimce, ahlak ve edebin maddelerini sıraladım.
Sahi, ne kullanıyorsunuz? - +1 yıl
Vaaayyy 👏👏👏
- +1 yıl
Beni kimse kiralamıyor isteyenistedigi zaman gitsin zaten ben de gideyim hem boşanma diye de bisey var kendince ahkam kesmen debisey ifade etmiyor
- +1 yıl
Estağfurullah ne ahkam kesmesi?
Ben olacakları izah ediyor, bu erken yaşta görmüyorsanız görün istiyorum.
Anne babanız bugünler için sizi yetiştirmedi, Allah vardır, inanmıyorsanız da vardır.
Son pişmanlık fayda etmez.
Bir Türk, Müslüman toplumdaki bir genç kız şu durumda olursa bizler fikirlerini söyler, tebliğ ederiz ki birileri görüp '' acaba bu doğru diyor olabilir mi?'' desin.
Zira sizin sorunuza bakan bir genç kız da yanlış düşüncelere meyledebilir. - +1 yıl
@Neyapacaksınkiiiiii Estağfurullah...
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPrensip olarak evliliğe karşıysan, ki gayet normal, kendi istediğin şekilde yaşamak en doğal hakkın. Aileni karşına al konuş, kararlı ol, sırf onlar öyle istiyor diye ilişkini devlete onaylatmak zorunda değilsin. Onların da bu konuda sana müdahale etmeye hakları olmadığını kavraması gerekir. Reşit bir birey olarak kimsenin onayını alman gerekmiyor. Evliliğin insan doğasına aykırı olduğu konusunda ise sana katılıyorum.
26 Yorumla- +1 yıl
@geridondumbebek Ayrıca, ahlak bekçilerine de aldırma, nikahsız birlikteliğin ahlakla ilgisi yok. Kim karar veriyor buna? Ahlakın ne olduğundan bihaber tipler gelmiş "ahlaksızlık" diyor. Ahlak, özü sözü bir olmak, başkasının hakkını gaspetmemektir. Devletin onayı olmadan bir kadın ve bir erkeğin aynı evde yaşaması ahlaksızlık değil, bireysel tercihtir.
- +1 yıl
Tamam kızını kız kardeşinide nikahsız sevgilisiyle birlikte kalmasına izin ver. Hatta ev ziyaretine filan git.
- +1 yıl
@Anoniiiimmm00 Bunları iki kız babası olarak yazdım, reşit olduktan sonra karışmaya hakkım olmayacağını bilerek. İnsanı namuslu yapan bir imza mıdır yani? İmza olmayınca o. pu mu olacak? Ne meraklısınız herkesin özel hayatı ile ilgili ahkam kesmeye? En uyuz olduğum insan modeli, herkes kendi hayatından sorumlu. Benim kızımın hayatı kendisini ilgilendirir. Evine de giderim, ne var? Size mi soracağım? Toplumdaki çarpık namus anlayışına da kafam girsin ayrıca...
- +1 yıl
Bunlarin kafa o kadar sacma ki sanki nikahli olunca babalar kızlarının sözümona "s. kilmeyecegini" saniyor gibi
- +1 yıl
Yo ben bacım olurlar filan demedim. Ama evliligin önemi bu şekilde yitirilemez. Evliligin amacı var sonuçta demi? Ondan önce zaten dinimizde yeri yok bunların. 18den sonra karışmamakta ne demek? Ne kadar yanlış bir düşünce bu sal çayıra o zaman çocuklarını. Bi baba anne çocuguna genel ahlakı dinini ögretmicekte napıcak?
- +1 yıl
Yo öyle sanmıyoruz canım merak etme
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Böyle şeyler bir anda olmuyor. Aşamalı aşamalı olarak ailene istemedikleri şeyleri kabul ettirebilirsin. Yani mesela önce tek çıkacakmış gibi konuş. O süreç olsun. Senin yalnız yaşama fikrini kabul ettir ve uygulamaya geç. Aradan bir kaç ay geçtikçe yavaş yavaş sevgilin eve yerleşmeye başlasın. Bir anda öğrenirlerse tepki çok büyük olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Zaten annem atan da ne yaparsan yap diyor
- +1 yıl
Aynen
+1 yılYorumlardan farkettiysen eğer ülkede çok fazla yobaz var sanki herkes senin ahlak bekçinmiş gibi. Bence önce şehir dışına çık ayrı eve yani. Sonra sevgilin de oraya taşınsın 1-2 ay sonra ev arkadaşı arıyorum vs vs dersin annenlere sonra birini buldum ama erkek eğitimli birisi düzgün falan dersin ama birlikte eve çıkmadan deme. Çıktıktan 1 hafta sonra falan de işte ev arkadaşı buldum çok düzgün Bi erkek hem anlayışlı falan
31 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim olursa söylerim
+1 yıldinlemiyeceksin ben ailem karşı çıktı eşimle buna rağmen 2 yıl yasadim sonra evlendik ama evlendiğinde 7 aylık hamileydim
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın doğruysa eğer zaten kendi kararlarını kendin verecek yaşa gelmişsin mesleğini ele alıp kendi paranı kendin kazandıktan sonra da istediğin gibi yaşa yani nereye kadar zorlayabilirler ki? Sonuçta onlar ailen diye senin her şeyini onlar belirleyemez sen yine düzgünce bir şekilde kendini anlat anlamazlarsa da yapacak bir şey yok, bildiğin yoldan git sonuçta zorla güzellik olmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Bna uygun değil ama herkeste bir değil sonucta sende sevgilinde bunu istiyosa ailen bi yere kadar kontrol edebilir sonraki yasamini belirlicek olan sensin sonucta bnce baskalarini dinleme istedigini yasa dedigim gibi bana uygun değil ama bu senin hayatin senin hayallerin hayalim icimde kaldi demektense yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAileniz çok haklı. İnsanın doğasına ters olan asıl şey, evlenmeden yabancı bir erkekle aynı evde yaşamak. Ayrıca bu haram. Siz bunu alaya alırsınız. Bu alay edilecek bir durum da değil. Biz Müslümanız ve Müslüman gibi davranmalıyız. Evlenmeden sevgili ile yaşamak, aileye asi gelmek.. özentilik bu, Batıya özeniyorsunuz. Öyle bir dönemdeyiz ki, kimse kimseye güvenmezken, kim olduğunu bilmediğiniz, sözde içinde sevgi olan sevgililik, flört bu tür ilişkilerde herkesin başına bin türlü iş gelir. Sırf bu istekler üzerine o kadar cinayet işleniyor. Kendinizi Güçlü göstericem diye pasif yapıyorsunuz. Umarım ailenizi dinlersiniz.
315 Yorumla- +1 yıl
Cinayetle ne alakasi var tam olarak
Cevap sahibi+1 yıl@ismailsimsek00 aynen öyle demeye çalışıyorum.
- +1 yıl
Ee yani?
Cevap sahibi+1 yıl@GeriDöndümBebek siz sevgilinize sonsuz güveniyor musunuz? Herhangi ufak bir kavgada, kıskançlıkta ne olacağının garantisini veriyor musunuz?
- +1 yıl
Siz kocaniza çok mu guveniyorsunuz. Yoldan geceni sevgilim yapmayacagima gore?
Cevap sahibi+1 yılEn azından evliliğin bir adı bir bağı var, nikahsız biri ile ilişki yaşamak ne kadar doğru?
Cevap sahibi+1 yıl@ismailsimsek00 nasıl bir zihniyetle yaşıyorsun, şu zekan ile bu yaşa kadar nasıl hayatta kalmışsın şaşırıyorum.. kendi evladın da olduğu zaman böyle gevşek takılırsınız.
Cevap sahibi+1 yılDinimizde nikahsız olan her ilişki haramdır. Ben Müslüman değilim diyorsan git ne yaparsan yap.
- +1 yıl
Valla evlendigin adami bile taniyamiyorsun bisaninca icindenbir canavar cikiyor kimsenin garntisi yok hicbiseyle baglanmak istemiyorum Allah iyi insanlarla karsilastirsin bizi
Cevap sahibi+1 yılKimse boşanmak için evlenmiyor hanımefendi. Evlenmek istemeyene elbette saygım var benim. Çevremde de var evlenmek istemeyenler ama böyle sizin gibi sevgilisi ile aynı evde yaşamak isteyen insanlar değil. Onlarda okumuş, kendilerini geliştirmiş insanlar. Çünkü biliyorlar aynı evde yaşanmaması gerektiğini.
Cevap sahibi+1 yılBen yorumumu yaptı. @GeriDöndümBebek rahatsız olduysanız silin yorumumu. Ben yorumumun altında başkalarının yorumunu görmek istemiyorum.
- +1 yıl
Evlenmek istemiyorum diye rahibe olmak zorunda degilim hanımefendi başkalarının tercihleri beni bağlamaz onlar da pekala istedikleri gibi yasayabilir bu onlari namussuz ahlaksiz ya da namuslu ahlakli yapmaz. Kimse bosanmak icin evlenmez ama bu da bir gercek
Cevap sahibi+1 yılTamm bitti.
Cevap sahibi+1 yılYeter artık, terbiyesizliğin de bu kadarı.
Cevap sahibi+1 yıl@Dougles yeter
+1 yılEğitimli ve belli konularda bilinçli oldukları için müdahale ediyorlar zaten. İnsan sevdiğini korumak ister. Sonrasinda pişman olacağını üzüleceğini her mantıklı insan görebilir bu durumda
43 Yorumla- +1 yıl
Anne baban kendi eğitimine odaklanirken seni egitememisler ya şu paylaşımlara bak. Ne kafada insanlarla birlikte yaşıyoruz 🤣
- +1 yıl
Görüşlerimiz farkli olabilir bunsa yadirgayacak ne var
- +1 yıl
Yoo farklı o konuda saygı duyuyorum ama yadirgamamak elde değil bu da insan doğasına ters🤣
Yüksek eğitimle bunların alakası yok. İslamiyete dahil olan herkesin bu tutum sergilemesi ve yolu açmaması lazım. Size saygı duymuyorum anlamına gelmez bu söylediklerim. Sizin iş zor gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik kisinim kendi ozel tercihi hayati istedigini yapar ama su toplumu baz alarak düşünürsek sakin birlikte olma sonra sevgilin diycek ki bu kiz gevşek istedim verdi senle evlenmem ben diycek genel toplumumuzun kafa yapisi bu cunku ve cevremdende bizzat duydugum seyler yasayan cok bu durumu o yuzden verme sakin
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenmesini isteyen kim
Cevap sahibi+1 yılO zaman ver ne soruyon
Namusuna şerefine düşkün insanlar. Her yaptığınız kepazeliğe bir kılıf bir süslü söz uydurup paketleyip önümüze koymayın.
Nikahsız ilişki zinadır nokta.50 YorumlaKatılıyorum sana evlenenler ne yapıyor sanki. Hepsi mutsuz. Bende evlenmek istemiyorum. Kafama göre yaşar gezer tozarım.
30 YorumlaPagan inanışına göre haklısın tür ve bir hayvan olduğun için de özgürsün.
Şunu da söyleyeyim her doğan çocuk İnsan doğar insan olarak büyür ama zaman ile Hayvani İçgüdüleri ve zihniyeti onu başka bir şeye dönüştürür20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey demezler ya ilk önce karşı çıkarlar ama daha sonra bir şey demezler
30 Yorumla
+1 yılKimsenin ne yaptığı benim umrumda değil ancak tecrübelerime dayanarak şunları diyebilirim ki: Daha genç bir kızsın ve birlikte yaşadığın insana zamanla bağlanacaksın
Aynı evde yaşadığı kişide bu durum oluşmayabilir yani tüm heyecanı tattıktan sonra ortada bağlayıcı bir unsur ( söz, nişan , nikah) olmadığı için senden kolay vazgeçer
İleride evlilik yapman senin için daha iyi olur hem hakların olur hemde çocuk düşünebilirsin çocuğun haklarıda korunur.11 Yorumla- +1 yıl
Evlilik asıl heyecani öldüren sey bence
Aile bir şey söyleyince tutucu veya topluj güzel söz söyleyince tutucu ama başınıza bir şey gelince de siz tutucu olmayın keyfinize bakın. 😀 Help me demeyin !!!
20 Yorumla
+1 yılher soru sorduğunda "Ailem yuksek egitim ve yl mezunu" demene ne gerek var anladık ak tamam yeter la.
23 Yorumla- +1 yıl
Baska nerde yazmışım
- +1 yıl
diğer sorunda da aynısı yazıyordu
- +1 yıl
Yo
Öyle bir ailede yetişen biri olarak o tarz bir evlilik yaşamayı isteyecek düşüncelere sahip bir birey olarak ailenizin tutumunu dert etmeniz anlamsız o tarz yaşamayı isteyen ailenin tutumunu da dert etmemesi gerekir 🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğitim belirli bir noktaya kadar önemli görüldüğü üzere. Esas olan zihniyettir. Okumuş insanın eski zihniyetli olanı da bilgisizden daha da kötüdür.
20 Yorumla
+1 yılDirekt abazalari düşürmek için yazmisin. Onlarda zaten şeyleri ellerinden dolaşıyorlar müsait biri olsa da yerleştirsek elimizde durmasa diye
06 Yorumla- +1 yıl
Yo ne alaka
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Hicte bile
- +1 yıl
Niyetin gayret açık fazla sürmez tüm abazalar da yurur aradığını bulursun
- +1 yıl
Ben bisey aramiyorum
- +1 yıl
Senin dediğin olsun
İmam nikahı kıyın hem resmi evlilik olmaz hem tutucu bir aile için gayet makul bir sebep olur
12 Yorumla- +1 yıl
Ne imami ne nikahi ya delirtmeyin insanı
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTÜRKiyede bunu kabul edecek bir kiz ailesi düşünmüyorum olursa supriz olur
12 Yorumla- +1 yıl
Eden cok var niye etmesin
- +1 yıl
Bende istiyorum cunku ciftlerin ayni evde yasamalari ileride evlilikte doğacak sorunlara önceden engel olmak ya da çözüm bulmayı kolaylaştırır. Ama zor Türkiye koşullarında.
Seksk veya yakınlaşma varsa aile bunu istemiyor sa dini nikah kıyın
02 Yorumla- +1 yıl
Dini nikah ne ya irenç
+1 yılResmi olarak evlenmesen bile dini nikah kıyarsan ailen kabul edebilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Dini nikh daha beter hic nikah olmamasi daha iyi
- +1 yıl
Yarım saat de halledilecek bir şey için aileni üzmeye değer mi? Hem resmi olarak bekar kalacaksın zaten. Tercih senin ama kolayca halledilecek bir şey için üzme bence
- +1 yıl
Resmi nikah olmadan digerinin bir anlami yok
- +1 yıl
Dinen mi bir anlamı yok? Yoksa önemsiz buluyorum anlamında mı? Çok dindar değilim de bilmiyorum
- +1 yıl
Onemsiz hem de adı kirli dini nikahın
+1 yılailene söylemeyeceksin kim kabul eder böyle bir şeyi ben yaşadım sevgilim yurda kayııtlıydı ama bende kalıyordu :D
00 YorumlaSen de havalı görünmek için gördüğün triplere bak komik
11 Yorumla
+1 yılO zaman şehir dışında bir iş bulacaksın sevgilinde gelecek birlikte yasayacaksiniz
00 Yorumla
+1 yılAilenin dediğini tut… emin olki kemdi kafanla gidersen o konuda pişman olursun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen yaşa yaşamak istediğini ailen kontrol mü edecek?
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmiyorsun ki? Bir şey olsa evden attırırsın süresiz nafaka var kafan rahat yani
010 Yorumla- +1 yıl
çocuğa yazık be, sen kimden yanasın? haksızlık değil mi çocuğa.
- +1 yıl
Tabiki haksızlık. Bende karşıyım böyle şeylere ama var yani onun için bir fırsat onu diyorum sadece.
- +1 yıl
deme bu fırsatı kullanırsa olan çocuğa olur sende fikri vererek azmettirmiş gibi olursun bu kız zaten ciddi düşünebilecek biri değil zaten ikna olmuş evliliğin aşkı heyecanı öldürdüğüne çocuk falan da istemiyo ailesinin giyim kuşamına karışmasını bile kısıtlama zannediyor ona verdiğin her tavsiye ya sağır kulaklara gidecek ya da yanlış fikirlere kapılacak girme o topa.
- +1 yıl
Neden ciddi düşünebilecek biri değil?
- +1 yıl
yazdım ya olm yukarı okumadın mı
- +1 yıl
Neden bu dedikleri istemez nedenini soruyorum.
- +1 yıl
ne sorduğun anlaşılmıyo düzgün yaz anlamadım?
- +1 yıl
Yukarıda dedin ya bu kişi zaten bunları istemez çocuk istemez evlilik olmamasına ikna olmuş falan neden böyle olmuş?
- +1 yıl
niye olacak ahlaksızlıkla modernliği karıştıran, aklı fikri gezmede tozmada özgürlükte (ne özgürlük ama) olan sürekli heyecan arayan sorumluluk almaktan korkan daha kendi ailesinin onu koruma çabalarını bile anlamayan bu işlerin eğitimle tahsil le vesaire ile olacağını zanneden daha tam anlamıyla yetişkin olamamış sorumsuz biri hayat hiç zorlaşmasın hep eğlenelim sevda yaşayalım ama o sevdanın getirdiği sorumlulukları kötü günleri falan hiç yaşamayalım istiyo, kendi de yazmış monotonlaşmasından korkuyorum diye ve çocuk istemediğini de dile getirmiş benim bunlardan anladığım daha hayatın zorluklarıyla yüzleşmeye hazır değil kendine ve ilişkilerine de güveni yok ne anne olmayı kaldırabileceğine inancı var ne de ilişkisini kaybetme korkusu adlı entrika ve oyunlar olmadan canlı ve mutlu tutabileceğine.
- +1 yıl
🚀🚀🚀
+1 yılnasıl edecek diye düşünmene gerek yok çünkü öyle bir aile ne olursa olsun kabul etmez
00 Yorumla
+1 yılGit yaşa sonra anlatırsın iş işten geçince ne deseler boş 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBu hayallerden vazgec bence
Siz yolda da beraber yuruyemezsınız
Malum kı yasadıgın yer küçük00 Yorumla
+1 yılAvrupa dizilerine özenme yoksa senin de sonun münnevver karabulut gibi olacak
43 Yorumla- +1 yıl
Nie olsun ne alaka mal misin
- +1 yıl
Dostum hakaret ederek seviyeni belli ettin sana bir şey acıklayamam eğitimli ailenin yetiştirdiği kızım üslubu ortada yazma
Gizli Üye(25-29)+1 yılyemin ederim benim kafadasın. Ben de evlenmeden yaşamak isityorum ama illa evlilik olacaksa kesinlikle evlenmeden 2 yıl aynı evde yaşamadan evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlense hakların daha fazla olur Avrupada kadınlar evlenmek için can atıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler
+1 yılAilene de hak ver. Onlar da seni evlendirip muruvetini görmek istiyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBize ne bizim daha büyük sıkıntılarımız var. Senin seks hayatın bizi ilgilendirmez
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnikahlanmak zor birsey degil dugun yapmazsin olur biter
00 Yorumla
+1 yılAh ah keşke ya aynen bende senin gibi düşünüyorum
20 YorumlaÇocuk yapmayı da unutmayın kız olursa Defne Erkek olursa Ömer koyun. Kiralık aşk diye bir dizi vardı ordan aklıma geldi
00 Yorumla
+1 yılEvlilik insan doğasına neden ters olsun ki bu senin görüşün saygı duyarım. Ama benim görüşüm ise senin tercihinin çok yanlış olduğu
00 YorumlaYaşın ilerlemiş hadi 15 vs olsan karışsalar giyimine ama bu yaşta karışmak nedir bence çizgini belirt
00 Yorumla
+1 yılAllah senin gibi evlat vermesin.
50 Yorumla
+1 yılSende izin isteme ben böyle bir karar verdim de
10 YorumlaKiz sıkılınca salam ama yaşantımda eksik olmasın diyor güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatacak misiniz
00 Yorumla
+1 yılAhir zamani geldi catti arkadaslar😄
10 YorumlaEvlensen nolucak hayır nolucak
00 Yorumla
+1 yılEtmezler senin kafanda baya güzel
00 Yorumla
+1 yılçok zor durum atmezler
00 Yorumla
+1 yılİlerde pisman olabilirsn bnce ypma
00 YorumlaBi yaştan sonra hayat senin
00 Yorumla
+1 yılAilen de sende beyinsiz siniz
00 Yorumla
+1 yılEtmeyeceğini sende biliyorsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aile yapın buna izin vermez
00 YorumlaEvlen olmazsa boşanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istiyo musun yaşamak?
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat