Kızlar, halen bu izmirli ve diğer türk kızları sizler ve sizin gibiler bana hoşlanmıyorlar diyorsunuz ama niye gizliyorsunuz?

hiç kusura bakmayın hiç hele izmirli kızlarda hiç kusura bakmasın anlayacaklar izmirli kızları öve öve bitiremyorlardı afyonda zaten afyonlu olmaktan şikayetçiyim neyse izmirli bayanları çok canayakın tevazu medeni alçakgönüllü yiğit cesur sevmekten korkmayan hanımefendiler olarak söylediler belki umut olur diye onlarla diyalog kurarım en azından gönül sohbeti ve hoş sohbet olur diyerek tercih etmiştim sahip oldukları cezbedecii vücut ve güzel endamlı bölgelere sahipler diye değil belki en azından niçin yalnız yaşıyorum diye birşeyler öğrenirim dedim ama sonuç hakaret küfür ve iğneleyici laf oldu evet üniversite mezunu değilim ama üniversite sınavını kazanmam için yardım isteyecektim ama pişman oldum şebnem sönmez örneği mesela onu bu yüzden tercih ettim ama yanıldım çok yanıldım hele hele izmirli kızlar vb tüm türk kızları benden hoşlanmıyorlarmış bu konu ile alakalı videolu soru soracaktım örnek ırkçılık ve ötekileştirme ama olmadı nedense cevabı şimdi veriniz lütfen gizilik kabul etmiyorum üniversite sınavını kazanmak için uğraşacağım elbet dökülün tüm gerçekleri geç olmadan samimiyet ile konuşun
Kızlar, halen bu izmirli ve diğer türk kızları sizler ve sizin gibiler bana hoşlanmıyorlar diyorsunuz ama niye gizliyorsunuz?