Görumcemle erkek kardeşim sevişirken gördum ama gördüğüm haberler yok bunu nişanlim söylemeli miyim?

Ben nişanliyim 3 aydır nişanlim ailesi cenaze için biryere gitti görumcem gitmek istemedi dedim bizde kalsın 3 gün kalacak diye evimiz 2 katli yukarda annem babam yatiyor aşada erkek kardeşimle benim odalarımız var neyse ben görumcemle yaticaktim 11 de uyuya kalmişim 1 gibi tuvellet için kalktığım görümcem yoktu baktim kardeşim odasından sesler geliyor delikten baktim bunlar sevişiyordu izlediğim den haber yok zaten duyacak haller yoktu kendi kaptirmişlar şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım nişanlim duysa aramiz bozulabilir bana emanet çünkü sonra duş aldılar kısa sahura oturdular sahura kadar uyumuş numarası yaptim ama hala yatamadim gözum önünden gitmiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bunlar aynı okulda okuyorlar kardeşim alıp göturuyor yatakta kiz sömurdu araba da yapmışlardir erkek kardeşim görumcem gözümden gitmiyo yarin gece gene yapalim diyorlardi
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşlar 21 ikisinde ikisinden beklemezdim böyle bir şey kizi yedi resmen
Görumcemle erkek kardeşim sevişirken gördum ama gördüğüm haberler yok bunu nişanlim söylemeli miyim?