Baba problemleri :") ?

Karantina başladığında tüm sorunlarım da arttı sonuç olarak artık hep evde olacaktım. Onu anneme davranış şekli dengesiz tavrı şiddetti leş alkol kokusu vs sebeplerden dolayı zaten hiç sevmiyordum ama daha da kötü şeyler yapmayı başardı annem dedemin cenazesinde ağlarken o annemi aldatti ve ben buna kulaklarımla şahit oldum işte benim karantinam böyle başladı içimdekileri atmak için bir sürü sanaldan arkadaş edinmiştim çünkü realde bu tür bir şey söylenmiyor bir keresinde telefonumu istedi ama veremezdim onun hakkında konuşmuştum şifresini söylememem üzerine burnumu.. neyse her sey berbat giderken annemi öldürmekle tehdit ettiğini fark ettim hep ona kızmıştım şikayet etmiyor diye ama etseydi de pek bir şey olmayacağını anladım.. ne boşanıp gitti ne de durup normal birisi oldu tek tesellim üniversite sınavıydı fakat psikolojim olan bir çok şey yüzünden berbat bir durumda olduğu için stres sayesinde hasta oldum yemek bile yiyemiyordum kusuyordum her şeyi depresyon gibi bir şey oldu okula gitmedim sadece yatağımda aynı kıyafetlerle günlerce ağladım sesler duydum her seyi tekrar yaşadım anneme vurduğunda bir sey yapamama caresizligini yine hissettim ve biraz toparlanmısken bir zaman kalmadı elimde unutkan birisi olmuşum her şeyi cok kolay unutuyorum derse de etki ediyor tabiki dün calıstığım seyi bugun unutursam ne yapabilirim ki bu aptal beyinle sadece kötü seyleri aklımda tutuyor şimdi üni umudumda yok hiç amacımda hiç bir şeyde düzelmeyecek intihari düşünmeye başladım veya onu gebertmeyi delirmek üzereyim kafamdaki sesler susmuyor
Baba problemleri :") ?