Adam yerine konmamak?

Oğlum 16 yaşında annesiyle ayrıyız 1,5 sene oldu iyi ayrılmadık bana bir keresinde annemle aranızda yaşadıklarınız zerre kadar umrumda değil dedi EyvAllah tamam da sana naptim ben sevmekten başka... yok canımdan elimden geldiğince onun gönlünü yapmaya çalışıyorum lise öğrencisi Ankara 'da okuyor tam 1 haftadır İstanbul'da annesinin yanında aynı sokakta oturuyoruz aramızda sadece 3 apartman var onun aramasını hal hatır sormasını geçtim WhatsApp dan bişey soruyorum ya da bişey yazıyorum çevrimiçi oluyor soruma cevap bile vermeye tenezzül etmiyor... Aynı evdeyken bir iki kere sinirlenip bagirdigim olmuştu eve geç geldiği için ya da bazı küstahça davranışları için ben onun en iyi oyun arkadasiydim o çocukken, dibimden ayrılmazdi şimdi ise sanki o benden değil de ben ondan olmuşum gibi davranıyor... Kahroluyorum ya bir baba olarak oğlum tarafından adam yerine konmamak çok gücüme gidiyor yaptığım hiç birşeyin kıymeti yok onun nazarında oğlum o benim gurur kaynağım napicam ben bir akıl verin nolur çok üzülüyorum...😔😔😔
Adam yerine konmamak?