Benim derdim kendimi bildiğim günden beri annemle. Kadının bana öyle bir nefreti var ki 25 senedir hiç azalmadı hatta katlanarak devam ediyor. Doğmami zaten hiç istememişler. Annem kız kardeşi kaçtığı için kız çocuğu olsun hiç istememiş. 3 yaşımdan 21 yaşıma kadar ağzımdan burnumdan kan getirecek, saçlarım yolunacak şekilde şiddet gördüm. Annemin bizi salona leğen koyup kocaman bıçakla kafamızı kesmekle tehdit etmesi, gece 12 , 1 de abimle ikimizi babam evde yok diye dışarı atıp kapıyı kilitlemesi ve bunun gibi bir sürü şey yaşadım. Lisedeyken de Üniversitedeyken de onun yüzünden arkadaş çevrem benden uzaklaştı onları arayıp benim deli olduğumu söylüyormuş kısacası yanımda olmadığı zamanlarda bile hep hayatıma müdahale etti. Kullandığım hattın arama kayıtlarını bile çıkarıp herkesi tek tek arayıp beni nereden tanıdıklarini neden aradıklarını bile soracak kadar ileri gitmişler. Beni her durumda her yerde rezil etti. Bende Üniversite bitince yabancı bir çocukla kimseye haber vermeden evlendim ve gittim. Çünkü hakettikleri şey buydu. Benimde ve ruhumda öyle izler bıraktılarki sırf Annem olacak o kadından kurtulmak için doğru dürüst tanımadığım biriyle evlendim. Sonra beni sürekli arayıp hep moralimi bozdu , sürekli sözlü taciz eşimin ailesine bela ve ölüm mesajları attı. Hamile kaldım ilk bebeğime baban senin yüzünden kalp krizi geçirdi o çocuğu aldir eğer o gavurdan çocuk doğurursan baban ölecek diye her gün kafamı s. kip Türkiyeye beni getirdi geldiğim ikinci gün hastaneye kontrole diye götürüp orada rezillik çıkardı, psikolojik baskıya dayanamadigim için bebeği aldirdim. Ondan o kadar nefret ediyorum ki aynı zamanda bir o kadar da acıyorum. Hayatım boyunca hep asagilandim , ezildim , dayak yedim ama hala bu çektiklerim ona yetmiyor yok olmamı istiyor, beni dövdüğü zamanlardan kafamda kemik kırılması yüzünden kocaman bir tümör bile oluşmuş hayatım pamuk ipliğine bağlı ama o hala benden sürekli birseyler istiyor sürekli aşağılıyor sürekli canım yansın istiyor. Neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizinde anneniz benim ki gibi mi yoksa var mı aranızda böyle annesi olan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer