Aile & Toplum Sevgilimin yengesiyle birkaç gün önce tartıştık, bugün yazdım kusura bakma dedim. Küçük düştüm mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor hata biraz bendeydi ben biraz sert çıkmıştım ondan dolayı içimde kaldı hep bugün yazdım o da sorun değil vs. çok güzel konuştu Güncellemeler+1 yıl bir kaç ay olacaktı o arkadaşlar.. Sevgilimin yengesiyle birkaç gün önce tartıştık, bugün yazdım kusura bakma dedim. Küçük düştüm mü? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Özür dilemek bir erdemdir. Küçük düşmezsin merak etme. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kusura bakma dedim Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Aynı şey. Fark eden nedir? Yorumla Soran +1 yıl özür dilerim yazmam kendini bir şey sanan bir tip ztn Yorumla
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bunu neden küçük düşme olarak adlandırıyorsun ki ne yani niye 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır sen sadece Özür dilemişsin yapmışsın Bu büyüklük 0 0 Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hayır büyüklük sende kalsın bir şey olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl değil mi ya Yorumla BilgeHatun102535 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
hamervah Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alttan almak erdemliktir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl benden büyük kadın bir de Yorumla
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Bilemiyoruz Altan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl afags Yorumla
a_nother_life Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Tamam sıkıntı yok o zaman 0 6 Yorumla Soran +1 yıl acaba der mi hani bak kendisi yazdı eşek gibi falan 😕 Yorumla Soran +1 yıl ben öyle bilinmek istemiyorum dedim Yorumla a_nother_life +1 yıl Yok canım ne alaka Yorumla Soran +1 yıl sevgilimle ayrılmayı düşünüyorum zaten iyice kötü kız diye hatırlanmayayım diye yazdım iyi yaptım değil mi ya Yorumla a_nother_life +1 yıl İyi yapmışsın iyi ayrıl kötü ayrılma Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Özür dilemek bir erdemdir. Küçük düşmezsin merak etme.
kusura bakma dedim
Aynı şey. Fark eden nedir?
özür dilerim yazmam kendini bir şey sanan bir tip ztn
Bunu neden küçük düşme olarak adlandırıyorsun ki ne yani niye
Hayır sen sadece Özür dilemişsin yapmışsın Bu büyüklük
Hayır büyüklük sende kalsın bir şey olmaz
değil mi ya
Aynen öyle
Alttan almak erdemliktir
benden büyük kadın bir de
Bence dogrusunu yaptin
Bilemiyoruz Altan
afags
Tamam sıkıntı yok o zaman
acaba der mi hani bak kendisi yazdı eşek gibi falan 😕
ben öyle bilinmek istemiyorum dedim
Yok canım ne alaka
sevgilimle ayrılmayı düşünüyorum zaten iyice kötü kız diye hatırlanmayayım diye yazdım iyi yaptım değil mi ya
İyi yapmışsın iyi ayrıl kötü ayrılma
teşekkür ederim