Ailem öğrendi güvenliğim için ne yapabilirim korkuyorum (Lütfen okuyun?

Merhaba ben ailemden farklı şehirde üniversite okuyorum burada gayet mutlu ve rahatım her şey istediğim gibi hem çalışıp hem okuyorum. Evlilik istemiyorum ne istersem yaşıyorum istediğim kişiyle ailem öğrendi herşeyi ailem çok baskıcı evlenmeden olmaz kafasında farklı şehirde üniversite okumak için bile çok ısrar ettim en son farklı şehire izin vermezlerse üniversite okumayacağımı kendime zarar vereceğimi söyledim öyle kabul ettiler hakikaten kendime zarar vermeyide düşünüyordum bıkmıştım artık depresyona girdim çok uzun süre farklı şehirdeyim şimdi çok mutluyum dün herşeyi öğrendiler hemen eve gel üniversiteyi burada okuyacaksın dedi annem baban öl, dürcek seni dedi babam aradı bir sürü tehdit etti beni babam eskiden dö, verdi beni çok korkuyorum polise gitsem polis engel olur mu bugün bir sürü ağladım o eve yeniden gitmek ölümden farksız benim için burada kendi giderlerimi kendim karşılıyorum maddi destek olmuyorlar zaten üniversiteyi tam burslu okuyorum şu an yaşadığım evden taşınsam iletişimi kessem beni bulurlarmı?
Ailem öğrendi güvenliğim için ne yapabilirim korkuyorum (Lütfen okuyun?