Sadece namus kadında değildir erkektede namus vardır kimse gelip erkeğe yüklenmiyor tuhaf olan bir şey var kadını lincleyen yine kadın kadınin düşmanı resmen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Herkesin kendi bakış açısı, mesela insan evleneceği zaman dengi biri olmasını isterim örneğin hayatında her b*ku yiyen erkek gidip temiz aile kızı alırsa hiç hoşlanmam ben kendim olduğumu düşünürsem dahi o yüzden mesela temiz biri istiyorum eğer istiyorsam benimde her bakımdan temiz olmam gerektiğini düşünüyorum...
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Keşke herkes öyle olsa bakır bir erkeğin bakire kadını istemesi normal hakkı var ama her haltı yiyip bakire kadın istemesin bir zahmet bakire derken zar anlamda demedim ruhen olandan bahsetim zar olarak bakire çok bulursun ama ruhen bulamazsin
- +1 yıl
Kesinlikle mesele de o, bütün anlamı bir zar parçasına yükleyince artık orası hariç heryeri dokunulmuş kızlar ve erkekler kalıyor, valla bilmiyorum yeni nesil gümbür gümbür geliyor diyorlar ya halbuki afedersin b*k gibi geliyor ne edep var ne hâyâ
- Soran+1 yıl
Demi herşeyi zar olarak görüyorlar zar olarak bende bakireyim ama ruhen değilim cinselik yaşadım anatomik olarak bakireyim Allah beni böyle yaratmış bu benim kusurum değil ama bazı kadınlar okadar sansliki her ilişkisinde kanama olabiliyor sırf kanaması oldu diye ilkim diyenler var mesela
- +1 yıl
İşte bu yüzden insanları bıraktım kendime bile güvenmiyorum...
- Soran+1 yıl
Ne olucak halimiz bilemiyorum ama bir tanıdıgin bir olayına çok güldüm bir kız var kimle ilişkiye girse kan geliyor tamamı erkekler bunu kandircagina kendileri kanip baglanuyor herkes onu ilk sanmış 🤣ne ekersen onu biçersin hesabi olmus
- +1 yıl
Kızın hesabına gelmiş de evlendiğinde nasıl olacak hergün kan kan olmaz ki eşi diyecek ama bir değil iki değil sürekli kan geliyor önceden de geliyor mu diye şüphelenir insan
- Soran+1 yıl
Erkek ona bakmiyorki kan olsun yeter 🤣
- +1 yıl
Kızlar böyle herşeyi konuşuyor mu ya kendi aralarında tuhaf
- Soran+1 yıl
Evet konuşuyor regl kanıyla kandircam diyen var ilk iliskimde gelmedi başka erkekle olduğumda geldi diyen var 10 20 senedir hiç kanaması olmayan var kimiside doğumda kızlığını kaybeden var değişik değişik
- +1 yıl
Kızz neyse kafamı bulandırma sen 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Cahillikten dolayı ya da erkeklerin namus gibi büyük ve önemli bir sorumluluğu kaldıracak yapısı yok başka açıklaması olamaz.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
hayvanlıktan dolayı kadınlar erkeklerden daha değerli keşke yeryüzünü kadınlar yönetse
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kadınin adını çıkaran yine kadın ki
- +1 yıl
bir şey diyemem
- Soran+1 yıl
Bilemiyorum
Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Işlerine öyle kolayı geliyo da ondan
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Güçsüzlük
- +1 yıl
gerçekten öyle ve asla da kabullenmiyolar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
çok acı durum bence değişmeli
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede
- +1 yıl
neler gördüm çalıştığınm sektorden anlatsam oo
- Soran+1 yıl
Anlat kanka bir şey olmaz
bunun erkegi kadini yok
00 Yorumla- +1 yıl
kadının en büyük düşmanı kadınlardır
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle zaten erkeklerden çok kadınlar birbirini lincliyor adlarını yayıyor rezil ediyor erkek için birbirini yiyor
Bir yanlışta o
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Yoo bizde namus yok
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Namus herkese var sadece kadına değil
- Cevap sahibi+1 yıl
Kadin erkek farklidir bunu ne zaman kalin kafaniz anlayacak
- Soran+1 yıl
Benim kafamı kalın 😂🤣hadi ordan be hangi kitapta yazıyor erkek üstün olduğu embesil
- Cevap sahibi+1 yıl
Ml iste mk 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Ustunluk ile ilgili bir sey yazdim mi?
- Cevap sahibi+1 yıl
Émbesil kim belli
- Soran+1 yıl
Bana yazan kitap göster ozaman boş yapma
- Cevap sahibi+1 yıl
Ayet olarak bile var kadinlarin neden kapanmasini emrediyor Allah? Ayni oldugumuz icin mi
- Soran+1 yıl
Örtününüz diyor erkek içinde diyor iyi bak
- Cevap sahibi+1 yıl
Erkek gozlerini ortsun diyor cunku kadin vucudu estetiktir kadin acar erkek bakarsa sapkinlik azginlik olusur
- Soran+1 yıl
Hahahha kadinmi estetik sizde olan kılar bizdede var neresi estetik acaba göğüs kalça diyceksen olmayan kadınlarda var erkeklerinde göğüsleri kalçaları oluyor pardonda farklılık neresi var
- Cevap sahibi+1 yıl
Yav bi git slk misin nesin sen mk
- Soran+1 yıl
Sakal bıyık bizdede var merak etme ağda olmazsa bak orman gibi uzar ben jiletliyorum hahahhahaha sakalimda var erkek gibiyim hiçte kadına benzer tarafım yok
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi