Aile apartmanın da İZİNSİZ herkes arabamı alıyor ACİL YALVARIRIM BAKIN?

Aile apartmanına taşındık 2-3 yıl daha burdayım mecbur okul var. Aile apartmanı olduğu için herkes benim arabamı alıyor (Ne zorluklarla aldım arabamı kıymetlim benim) kimse izin almıyor benzin bırakmıyorlar yengemin kardeşininin çocuğunu bile hastaneye benim arabamla götürüyorlar. Sağı solu bozulur kimse 1 TL vermiyor. Arabayı davar gibi kullanıyorlar. Sülale de en fakir biziz babam yok kardeşim okuyor ben okuyorum annem temizlikçi asgari ücret.

-Ben nasıl bir ayar çekebilirim bunlar arabayı almasın?
+Okul haftada 5 gün ben 2 gün arabamla gidiyorum benzin fiyatları malum git-gel 25 TL yakıyor, onun harici kapının önünde kipirdatamiyoruz benzin fiyatlarından. O yüzden gelen alıyor giden alıyor arabamı.
+2 aydır ilanda satılmadı 20 bin TL ucuza koydum yine satılmıyor kaldırdım ilanı. Satmakta hiç istemiyorum canım arabam.
*Sert yapamam eskiden maddi manevi çok destekleri vardı ama suçlusu ben değilim çalışmayan babam o calışıp eve baksaydı aile apartmanına bile taşınmazdık banane yani.

-Spor salonuna yazılsam avmye park ederim Starbucksa gider kulaklık takıp ders çalışırım Arabamla gelirim diyecem
O kadar param yok başkada aklıma çözüm gelmiyor ki...
+Haftada 20 saat felan çalışıp nereden para kazanabilirim ki spor salonu kahve benzin parası çıksın bin TL gelse yeter zamanım var ama o iş ne bilmiyorum bulamadım.
Aile apartmanın da İZİNSİZ herkes arabamı alıyor ACİL YALVARIRIM BAKIN?