Aile & Toplum Arkadaslar problemli bir kocaya cocuk yapilirmi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uyusturucudan tut kumara otuna kadar var üstelik calismiyor 1 tabe cocugum var simdi yine hamileyim aldirmay düsünüyorum? Güncellemeler+1 yıl Bosanicam ayrilicam Güncellemeler+1 yıl Cok aramadim sonradan böyle picccccc oldu Arkadaslar problemli bir kocaya cocuk yapilirmi? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
chernyangell Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bence aldırma yazık günah vebali çok ağır ömür boyu acısını çekersin 0 0 Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Aldır çocuğun hayatı kurtulur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düsük yaptim hapla herseyi olmustu cok kötü Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Cevabı biliyorsun zaten 0 0 Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle yapmamalısın aldır o çocuğu 0 0 Yorumla
Gürlevik__ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Hemen ayril 0 4 Yorumla Gürlevik__ +1 yıl * picligiyle kalsin. Sen onune bak.. Yorumla Soran +1 yıl Bir cana kiyicaz Yorumla Gürlevik__ +1 yıl Hamile misin? Yorumla Gürlevik__ +1 yıl Oyleymissin. Bu hayat oyle biriyle cekilmez. Yazik etmissin kendine. Iyiler iyileri neden bulmaz anlamis degiljm. Nerde serseri lumpen varsa onu bulursunuz! Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok aradın mı? 0 0 Yorumla
animekızırte Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl hayır 0 4 Yorumla FreshManN +1 yıl Hayal dünyanj anlmak zor değil Yorumla FreshManN +1 yıl Ndndndndn biraz canım ama is gorursun sansürden kurtulamıyorsun dndn Yorumla FreshManN +1 yıl Cano mu bdndbdnd Yorumla FreshManN +1 yıl Cesurum ben merak etme saldım zaten dbdnnd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence aldırma yazık günah vebali çok ağır ömür boyu acısını çekersin
Aldır çocuğun hayatı kurtulur.
Düsük yaptim hapla herseyi olmustu cok kötü
Cevabı biliyorsun zaten
Kesinlikle yapmamalısın aldır o çocuğu
Hemen ayril
* picligiyle kalsin. Sen onune bak..
Bir cana kiyicaz
Hamile misin?
Oyleymissin. Bu hayat oyle biriyle cekilmez. Yazik etmissin kendine. Iyiler iyileri neden bulmaz anlamis degiljm. Nerde serseri lumpen varsa onu bulursunuz!
Çok aradın mı?
yapma bencede cocuk
hayır
Hayal dünyanj anlmak zor değil
Ndndndndn biraz canım ama is gorursun sansürden kurtulamıyorsun dndn
Cano mu bdndbdnd
Cesurum ben merak etme saldım zaten dbdnnd