Sizin de adınızı yalancıya çıkartmaya çalışıyorlar mı?

Selams😱😂
Bu sitede neden bu kadar çekememezlik insanların adını yalancı ya çıkartmak ya da benzeri sürekli iftiralar yapılıyor sizce?
Ben Türkiye’deymişim ama bundan benim bile haberim yok sizce de çok ilginç değil mi?😂
#reda
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde böyle kendimle ilgili SORULAR sormayı sevmiyorum burada ama bu durum gerçekten canımı sıktı tamam herkes birbirine iftira atıyor ben alıştım buna böyle bir platform burası yani dayanmak zorundayız burada biraz takılmak istiyorsak ama bu birazcık saçma olmuş çünkü şu anda gerçekten yurtdışında yaşıyorum ve Türkiye’ye bir şekilde kendimi atabilmek için çalışıp bir şekilde bilet parası biriktirmeye çalışıyorum ve insanların bana sen yurtdışında yaşamıyorsun aslında
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye’de yaşıyorsun demesi gerçekten saçma o kadar değişik bir yer ki yani niye bu kadar iftira atıyorlar anlamıyorum sonuçta burası hiç birimize kalmayacak hepimiz bugün hesabı kapatacağız ve gideceğiz ya da girmicez yani burası kimseye ait değil güzel bir şekilde takılıp eğlence bulmak varken neden bu kadar iftira atıyorlar ki Gerçekten sinir bozucu