Çok psikolojisi düzgün birisi değilim zaten. Kendimi çok üzgün hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Üzgün hissetme ben seni herşeye rağmen seviyorum ! 🤗
Kafanı dağıtacak şeyler bulmaya çalış gez toz
Gezecek tozacak fiziksel olarak hastayım biraz öksürük vs çalışabilrsem ders vs
Anladım geçmiş olsun bitki çayı iç iyi gelir ilaç düzenli kullanmaya bak ders konusunda da aşırı yüklenme plan çerçevesinde ilerlemeye çalış
Teşekkür ederim
Yalniz değilmişim, çöplüğüne hoş geldin kardeşim
Sana sağ ol ya da eyvallah gibi bir şey demeyi düşündüm ve bunu dediğimde de hayatımın bunu dediğim için cezalandırılıp Allah cezalandırır daha kötü vs olur mu diye düşündüm hayatım daha kötüye gitmesin diye
Teşekkürler, yanlış anlamış olmalısın, neyse
Yok ya anlamadım da hani başıma daha kötü ne gelebilir dersin ve daha kötüsü gelir ya öyle olmasın dşye
Haa iyi o zaman bende ne yazdığını anlamadım hakaret ediyon sandm
Yok yok hakaret değil
Psikolojiye en iyi gelen şey harekettir spordur gerisi yalanben öyle aştım
Haklısınız spor iyi geliyor yapmak lazım teşekkür ederim
Rica ederim her zaman
Bende az once yine bi ton gözyaşı doktum
Benim de öyle ağlayasım vsr dün gece yarısı ağladım zaten
Aglamak biraz rahatlatiyor uzun zamandir sorunlarimi icimi dokmuyorum kimseye zaten guvenmiyorum da artik insanlara
İnsanlara güvenmiyor değilsin insanlar senim güvenini kaybetmen için her türlü kötülüğü yapıyorlar
O da dogru ya hepsinin allah belasini versin dunyada herhalde icten davranipta surekli terkedilen kazik yiyen nadir kişilerdenim
Anlat derdini motive edelim
Motivelik bir şey yok ki
Tamam o zaman
Neden böylesin kardeşim ne oldu ki?
Hayatında tek kötü şeyler olan ben değilim biliyorum ama aşırı mutsuzluk hissediyorum
İstersen konuşup dertleşebiliriz kardeşim
Teşekkür ederim
Allaha emanet ol kardeşim
Amin siz de
1111
Artı ➕ 1
Yengeç mi burcun
Hayır değil
Ok. Biz yengeçlerde ruh değişimi çok olurda ondan sordum. Bunalmanın sebebi nedir sence? İçten içe seni üzen bir durum olmalı
Yılların birikimi olmalı
Bazı zamanlar insan çıkmazda hisseder kendini ve monotonluk ilgisizlik gelecek kaygısı geçmiş insanın yakasını bırakmayacak gibi olur boğar durur hassas kalbin varsa etkilenirsin. Biraz gamsız olmak ve bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerekir. Kendini en iyi bilen yine kendinsin bunu aşmakta sana bağlı
Teşekkür ederim de bazı şeyler zor geliyor demek ki insan onu yaparım bınu yapmam demek gibi vir şeyi yapmam dersin ama yaparsın mesela neye tamam diyebilrisin ki
Hayatta senden daha önemli hiçbir şey yok bunun bilincinde ol. Ne yaşarsan yaşa herşeyin bir sonu var ve yaşanan hiçbir acı ilk hissedildiği gibi kalmaz. Zamanla her şey değişmeye mahkumdur. Bunları bir süreç olarak görüp kendine şunu yapmalıyım ya da şunlarda geri kaldım gibi mecburiyetler koymaktansa kendi benliğini ve elinde olan şeyleri sevmelisin. Biraz daha kendine vakit ayırıp kendini mutlu eden şeylere yönelmek faydalı olabilir. Bakış açını değiştirecek Kitaplar özellikle güzel bir alışkanlık olabilir
Teşekkür ederim bakalım şu günler bir geçsin de hayat ne gösterecek
Benimle uğraştınız epey gerçekten sağ olun
Estağfirullah yardımcı olabildiysem mutlu eder beni.. kendinizi bunaltmayın geç saatler depresyonu tetikliyor ;)) erken kalkmak yeme düzeni gibi şeyler basit ama etkili bu arada..
Haklısınız elbette iyi geceler
Tşkr ederim sanada iyi geceler gönlünce olsun her şey
Tedavi
Aslında düşünüyorum inşallah bakalım şu sıralar olacak durumda değilim zamanen o var
Ama neden
İnsanı buraya tek nir şey getirmiyor ki
Biraz daha açıklayıcı olabilirsin
Yanlış anlama özelden konuşmak istersen konuşurum
Teşekkür ederim
Yaş kaç
19
Özelden konusanilirmiyiz