Aile & Toplum Sizin evde perdeleri kim asıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl bizim evde ben asarımalın size gereksiz bi bilgi Sizin evde perdeleri kim asıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahahadeli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben asıyorumCanım çıkıyor asarken ya sandalyeyle bile yetişemiyorum Çok zor çok 😪 1 8 Yorumla ahahadeli +1 yıl Masallah site centilmen kayniyo. Sağ olun Allah razı olsun Yorumla Soran +1 yıl @ahahadeli def edelim hemen :D Yorumla ahahadeli +1 yıl 😂 sağ ol Yorumla Soran +1 yıl @ahahadeli rica ederim. sonuçta 1 kişi yeter asmak için, kalabalık yapmaya gerek yok değil mi :D Yorumla ahahadeli +1 yıl Tabii yeter, zor oluyo ama yeterli😂 Yorumla Soran +1 yıl @ahahadeli burada ben asarım demek istemiştim de her neyse :/ Yorumla ahahadeli +1 yıl Kesin yanlış anladım kendimi rezil etmiyim dedim var ya 😂😂 yoksa öyle düşündum baştaHer neyse ben asiyom güç bela senden de Allah razı olsun😂 Yorumla Soran +1 yıl @ahahadeli doğru anlamışsın aslında da. 😂 cümlemizden Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ben asıyorum. Bir gün düşüp bir yerimi kıracağım ama bakalım ne zaman. 1 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ailenin en uzunu ben olduğum için o görev bana düşüyor her zaman. 0 0 Yorumla
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hahahah gerçek mi bu olay ya. 2 saatte ne perdesi asıyorsa. 0 0 Yorumla
ONRKRYL Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bizim evde de ben asıyorum üst komşu diye bişeyde yok aile apartmanı clxşvlxkckxk 0 0 Yorumla
KWilson Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl O perde değildir tavuklari pisirmisem yapıyorlardir. 😂😂 0 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben asarım, al sana gereksiz bir bilgi daha. 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Annem. ve babam takamayacaklarina göre meee 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. Abişkom 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ben asıyorum 0 0 Yorumla
kocacımnaber Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Perde yok evimde 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Tam benim ev Yorumla
Okanbey300 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Genelde annem 0 1 Yorumla Okanbey300 +1 yıl Annem asıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben asıyorumCanım çıkıyor asarken ya sandalyeyle bile yetişemiyorum Çok zor çok 😪
Masallah site centilmen kayniyo. Sağ olun Allah razı olsun
@ahahadeli def edelim hemen :D
😂 sağ ol
@ahahadeli rica ederim. sonuçta 1 kişi yeter asmak için, kalabalık yapmaya gerek yok değil mi :D
Tabii yeter, zor oluyo ama yeterli😂
@ahahadeli burada ben asarım demek istemiştim de her neyse :/
Kesin yanlış anladım kendimi rezil etmiyim dedim var ya 😂😂 yoksa öyle düşündum başta
Her neyse ben asiyom güç bela senden de Allah razı olsun😂
@ahahadeli doğru anlamışsın aslında da. 😂 cümlemizden
Ben asıyorum. Bir gün düşüp bir yerimi kıracağım ama bakalım ne zaman.
Ailenin en uzunu ben olduğum için o görev bana düşüyor her zaman.
Hahahah gerçek mi bu olay ya. 2 saatte ne perdesi asıyorsa.
Bizim evde de ben asıyorum üst komşu diye bişeyde yok aile apartmanı clxşvlxkckxk
O perde değildir tavuklari pisirmisem yapıyorlardir. 😂😂
Ben asarım, al sana gereksiz bir bilgi daha.
Adam iyi perde takıyor demek ki
Annem. ve babam takamayacaklarina göre meee
İtina ile perde takılır
Perdeci geldi haniiiiiimmm
Ben.
Annem
Babam asar
Abişkom
Ben😂
Ben asıyorum maalesef
Sevgilim asıyor
Ben asıyorum kim asacak başka