Baskıcı Aileden Kurtulmak İçin Evden Kaçmak?

Merhaba arkadaşlar. Ben aylardır evden kaçarak İstanbul'da arkadaşımın yanında kalmayı planlıyorum. Lütfen vazgeçirmeye veya türevi öğütlerde bulunmaya çalışmayın. Olayı kısaca özetleyecek olursam; ailem baskıcı ve korumacı bir aile yapısına sahip olduğu için ve ben de birkaç nedenden dolayı (eşcinsel olmak, gayrimüslim olmak, ailemin bir parçası olmamak vs.) ailem ile hiçbir zaman herhangi bir konuda anlaşamadığımız için evden kaçmaya karar verdim. İstanbul'daki arkadaşım yalnız yaşadığı için onun yanında kalmam en doğru olur diye düşündüm, zaten uzun zamandır tanıyorum. Burayı kısa keseceğim. İstanbul'daki Burger King gibi iş olanaklarından bahsedebilir misiniz? Yarı veya tam zamanlı çalışarak hem YKS sınavına hazırlanmayı hem de arkadaşımla beraber yaşamayı düşünüyorum. Bana çıkabilecek zorluklara örnekler verebilir misiniz? Kaçış için kullanacağım plan çoktan hazır ve sağlam bir plan. Önemli olan kaçtıktan sonraki kısım olabilir ama kaçarken veya kaçtıktan sonraki olumsuz olaylar ile ilgili yardımcı olmanız için kalemlerinize güveniyorum dostlar.
Baskıcı Aileden Kurtulmak İçin Evden Kaçmak?