Annemler oturma odasında otururken çaydanlığı ve bardağımı getirdim. Bi bardaktan sonra tele dalmışım, annem de bardağımı götürmüş. E anne ben içiyodum o kadar getirdiğimi gördün madem götürdün sen getir dedim. Ve tartışma başladı böyle bir yere varamayacağımı anlayınca yanda duran babamın bardağı vardı, dedim ben de bunu alıp götürsem sen getir desem haksızlık değil mi bu şimdi diye sordum. Babam da o da al götür napalım falan gibi önemsemez bi tavır koydular. Ben de babamın bardağını alıp gittim. Ve kendime yeni bardak getirip onunkini mutfakata bıraktım. Babam çok çabuk sinirlenip cinnet geçiren ve beni de oldukça sık döven bir insandır ( en psikoloğa gittiğimizde o da yanımdayken doktora en son yaşadıklarımızı ve sonrasında babamın beni saçımdan tutup koltuğa vura vura yüzümü koltuğa gömtükten sonra sırtımı yumrukladığını anlatmıştım o an doktorun önünde utandı sanırım şükür artık bana vurmuyo derken bu olayı yaşadım az önce) her neyse en son babamın bardağını bıraktım işte ve babam bana çok ağrı hakaretler etmeye başladı. Ben hep ona karşı kendimi korumak isterim ve cevapsız kalmam. O yüzden ilk annem benim bardağımı götürdüğü halde getirmedi demek ki senin bu dediklerin onun için de geçerli yani annem öyle dedim. Tekrar bir ton hakaret ( görmeniz lazım gözleri yerinden çıkıcak bana nasıl nefretle bakıyor ve tabiki deli gibi bağırıyor) hakaretlerden sonra sen arsızsın dedi cevap verdiğim için. Ben de dedim ki; sen de bana hakaret ediyorsun demek ki sen de terbiyesizsin. (Bu arada hakaretlerin arasında sinirle şey diye de sordu ben senin bardağını alıp gitsem ne hissedersin😂🤷♀️) En son ben de açıklamaya çalıştım bak kendi ağzınla dedin ben yapsam be hissederdin diye. Ben de tam olarak bunu yaptım annen benim bardağımı aldı ben de seninkini aldım ne hissettiğini gör ve hatanî anla diye dedim ( bu arada o hala bağırıp hakaret ediyor👌🏻) Ve en sonundaa dayak vakti geldi tam üstüme gelirken annem araya gidi ve bana bağırıp kovdu. Şimdi arkadaşlar sizce kim haklı?
Ailen
Sen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat