AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Direkt ne isterseniz sorun fark etmez
Neden değer vereni çöp edip sevmeyeni prenses yapıyorsunuz
Bunu ben yapmadığım için bir şey diyemem ama genelde sürünmeyi seviyor erkekler peşinden koşmayı falan ondan olabilir
Peki sen ne sormak isterdin
Neden her erkeğe aynı gözle bakıyorsunuz bunu sormak isterdim
Belkide yanlış seçimler yaptığımız için olabilir genelde somu aynı
Genel olarak çoğu kişi aynı ama istisnalar da vardır her zaman aklında bulunsun teşekürler soru cevap için başka sorun varsa alabilirim
Ben genelde durust ve sadık oldum ama hep aynı şu anlık yok senin varsa sorabilirsin
Genel bı sohbet havasında geçsin isterim bu konuşma eğer sen de istersen
Olurr
Nasil kizlari yataga atiyonuz lan 😂
Kızlara sormak isterim
Sor
Neden böylesiniz
@yikikbjr neden bu kadar ķezbansiniz
@Sadcocuuk komik şey seni kendin mi sandın
Ne alaka
Erkekden kezbañ olmaz
Beyinlerini neden kullanmıyorlar
Hahhah
Kizlar cunku paraya bakiyor ahah
Agzina surdugun boyadan kullandığın telefona , deliğine taktiğin pede kadar herşeyin mucidi veya üreticisi erkek? Asıl sizin vasfiniz ne bu dünyada? Anca doğurma ile ovunursunuz boş yapma alt tarafı bi deliksin o olmasa bi değeriniz yok gozumuzde
Pardon annen de bir kadın onunda delikten başka değeri yok o zaman.. gerçekten Çok kötüsün keşke senin gibiler yaşamasa
Niye senin baban erkek degil mi boyle bir genelleme niyebyapiyon? @hazirancicegihazira
Seninde baban erkek , ona beyinlerini neden kullanmiyorsun diye sordun mu? Seni üretirken boşa zaman harcamış, sağına soluna nereye bakarsan bak her şeyi erkek yaptı icat etti , boşuna dememişler kadınlar nankör diye vasifsiz
Oda beyinsiz
Babaya beyinsiz denmez be annen cok mu iyi
Seni gibilerde kendini erkek sanıyor işte acınası hahahah
Disarlarda memesini bacağını açıp gezen senin gibi ucuz kadınlarda mi beyin var? Sende o zaman vücudun yerine beynin ile dikkat et
Kimbilir erkek sırtından karnın doyuyor hala erkeklere laf atiyorsun, evlenmeden önce babam baksın evlenince kocam baksın sığıntı gibi yaşıyorsunuz , kim bilir erkeğin altına yatarak para kazanıyorsun, vasfin ne?
@Salih6116 vasfi 250 gramiyla abaza dusurmek dhdjdj
Bunlara çok yüz verdik bu yüzden simardilar kullanıp atacaksın et parcalarini
Para kazanıp evime aileme bakıyorum yataga da yatmıyorum senin annen yatak kazanıyorsa bu senin sorunun
Belli tipinden ucuz bi tip olduğun aç meydanlarda avm lerde erkek bekle anca yosma , senin yapan babanın spermine yazik , israf , artik
Mesela hala et parçası diyorsun senin de annen kardeşin var dışarıda onlara böyle mi bakılsın istersin? Bu yüzden beynin yok
Kuyruk acısı kötü bisey üzüldüm haline açıkçası
Onlar senin gibi nankör değil, sen çok yüzsüz bi kadınsın, erkekler olmasa neye yarayacaksınız? Cinsellik olmasa erkekler yüzünüze bakmaz , hep aynı tipler ilkokul lise mezunu köylünün tekisin kim bilir
Aynaya bakarak konuşma bence hahaha
Ne kuyruk acısı ben yatip atarim bi kenara bunun için varsiniz bu dünyada, senin kuyruk acın var, aldatilmissin anlaşılan zoruna gitmiş erkekler
Sen bakıyorsun aynaya cektigin fotoda görülüyor 3 kuruşluk kadin
Yoo kimse aldatmadı sizin gibi beyinsizler kapımda köpek
@Salih6116 aynen oyle deger verince simardilar kendilerini bir sey sandilar 250 gramdan baska bir sey degiller gozumde anca kudururlar boyle iste
Ucuz malın taliplisi çok olur ondan , sokaklarda fah** ise gibi gezersen tabi dolanan olur
Bu konuşmayı ekran görüntüsü aldım bana hakaret ettiğin için seni dava edeceğim annem bir avukat mahkemede görüşürüz
Iyi de kizim sen de hakarat ettin o halde actigin dava bir seye yaramaz burada ben sahidim sen baslattin cocuga yasamasan dedin bu bir suc
Ben onu şahsına hakaret etmedim onun adın da kullanmadım ama o bizzat bana hakaret etti istediğin kadar şahit ol bu konuşma Bende var
Neden tehtid ediyorsunuz insanlari ne oluyor yani elinize ne geciyor? Sende hakaret ettigin icin onunda hakaret hakki var cocuga yasamasa keske diyerek kiskirtma var yani bu deliller yetersiz isinize gelmeyince tehtid ne oluyor yav ne oluyor size
Ayrica onuda engelledim sizin gibiler sanki kendi anneniz yokmuş gibi kadınlara ettiğiniz sözlere bakın da utanın bu ülke sizin gibiler yüzünden bu halde bu yüzden kadınlar ölüyor ben orada kimsenin adını kullanmadım ki acısı olan üstüne alındı
Kimseyi tehdit etmiyorum sadece olacağı söyledim bu tehdit değil
Bu ulke sizin sectiginiz kotuler yuzunden gelismiyor siz o yuzden olduruluyorsunuz bizim sucumuz yok beni cok kiz uzdu ben yine onlara bir sey yapmiyorum beni suclayamazsiniz
Ona arka çıkıp 250 gr dedin seni suçlamiyorum üzülmüş olman üzücü yanlış tercih yoktur sizler gibi kadınları değersiz görenler vardır unutma ki yaptığın bu genelleme içinde ailen de var
Ayrica anneyi karsitirmayin siz bana kotu davranmazsaniz bende size davranmam siz iyi olun ki iyi olim kiz oldugunuz icin saygi duyulamaz size her insana saygim vardir fakat kiz oldugu icin ek saygiya gerek yok bana hakaret edersiniz karsiligi alirsiniz relade de sanaldada ustun degilsiniz o halde ne yaparsaniz onu odersiniz hicbiriniz anamin kizi degilsiniz ben anneme ablama deger veririm onlar cunku benim ailem siz kimsiniz ki deger verim ne yapiyorsaniz karsiligini alacaksiniz
Ben seni yazdıklarına cevap bile vermedim ki niye kötü davranayim ayrıca bak ablan var ve ona değer veriyorsun Bende birinin kardeşiyim ve sen onun kardeşine laf ettin kadınlara genelleme yapıp laf ederken ablan olduğunu neden düşünmedin?
Cunku onlar bana deger veriyor o, lar haric hicbir kiz bana deger vermedi nefret etti neden sevim ki yabancilari?
Ben sana ne yaptım peki bana neden laf ettin mizah amaçlı bisey yazdım neden genelleme yapıp öyle konuştun? Yabancı sevmiyorsan her lafa atmicaksin belki de bir kadına değer vermeyi bilmediğin için değer görmedin birazda kendine bakmalısın bu konu burada seninle kapansın yinede konuşmayı ss aldım bilgin olsun iyi günler
Ahah benim konusmayi mi ss aldin
Sana sordum?
Cevap versene?
sorun hızlı
Nicin
lan erkeğim işte varsa sorun sor dedim