Kuzenim beni ailemle tehdit ediyor?

Bu olay yaklaşık 2 yil önce yaşandı. Benden bir yas küçük kuzenim baska şehirden buraya gelmişti. Her şey iyiydi. Aramızdan su sizmiyordu. Bende ona güvenip erkeklerle sanaldan olan muhabbetimi anlatıyordum. Bu şahıs bir gün benim telefonumu kurcalayip, sanal s*KS yaptığım kisiyle olan konuşmalarımı okumuş. Yani o sırada benim bu adama n*ude attığımi öğrenmiş. Tabii benim dünyadan haberim yok. Neyse, bunlar kendi şehirlerine döndüler. Bir gün baktım biri beni instagramdan tehdit ediyor. Benim ödüm koptu tabi o olduğunu asla düşünmedim, konduramadim. Ama sonunda o olduğunu bir şekilde anladım. Bu yüzden tüm hesaplarımı kapatıp tövbe ettim. Bu m*l da artık bana yazamadı. Yeni bir hesap açtım gecenlerde. 2 yıl sonra, biz bunların sehrine ziyarete giderken bir baktım yine tehdit mesajı. Tabii ben hiçbir şey yazmadım. Aynı hataya düşmedim ve direkt engeli bastım. Ondan sonra bir şey yazmadı hiç. Onu görünce tipine bile bakmıyorum. Kimseye bir şey anlatamadim şimdiye kadar.

Benim merak ettiğim bu kiz ilerde ben evlendiğimde de böyle bir şeye kalkisir mi? Sözde tehdit ediyordu sürekli ama bir b*ok yapmadı, totosu yemedi anlayacağız. Bununla hiç yüzleşmedim ben işler daha beter olmasin diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi bu kız bizim eve misafirlige geliyor. Onu doğru bir dille uyarmak için ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olur musunuz? Aileler işin içine girsin istemiyorum.
Kuzenim beni ailemle tehdit ediyor?