Hangi hesaba baksam boğaziçinde okuyor ya da tıp okuyor.
Mezun senem hem deli gibi kıskanıyorum belki ondan gözüme fazla gözüküyor ama bilemiycem
Mezun senem hem deli gibi kıskanıyorum belki ondan gözüme fazla gözüküyor ama bilemiycem
Bunun atılacak bir havası yok gayret normal yalan yanlış olabilir belki ama sonuçta o okullarda okuyan insanlar da var ve Twitter'ı çok aktif kullanıyorum profil resmi genelde doğru kişiler oluyor çok görüştüm baya elit kız var erkeği de
Cevap
3Cevap
Sosyal medya koca bir yalandan ibaret. Orada gördüklerine inanma derim.
bazıları lise mezunu üniversite okudum diyor
Doğrudur ya bakıyorum 7 24 twet atmış beğenmiş başını kaldırmamış ama tıp hakkında twetler de atip begeniyor
bende tıp okudum sosyal medyaya giremiyordum ders yoğunluğundan acil doktorluğu yapıyordum birkaç ay önce gece nöbetlerinde bu siteyle tanıştım. ben doktorum demedim kimseye ego kasıyorlar onlar. insan kişiğiliyle insan olur
Evet ego tatmini bence de Isinizde kolaylık dilerim teşekkür ederim
kısa süre önce bıraktım 2. evliliğimi yaptım sürekli gece nöbetlerine kalıyordum artık dayanamaz hale geldim psikolojim bozuldu. kocamın işine yardımcı oluyorum evdeyim spor yapıp geziyorum
Hayalinizdeki meslek neydi şu an mutlu musunuz
doktorluk istiyordum ama çok zor çalışmayacağım artık. hayatımın 10 yılı yorgunlukla geçti hayat yaşamadım.. yazın 3 ay yazlıkta kalacağım sürekli geziyorum artık hapishaneden çıkmış gibi oldum
Cok degisik bundan sonra meslek hayatı da zor kolay değil ama 10 yil uğraşıp bırakmak zor bi karar mutluysanız sevindim adınıza
çok mutluyum asla çalışmam artık kocamda çalışma diyor. çalışmak eziyetse ben yokum insan gibi çalışsaydım çalışırdım
bende harvardtan mezunum ne var
Biona yazsan inanirim
hayal ettikleri üni yi yazmazlar heralde
uyduruyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?