Mahalle de bir kız var cumartesi günü onu evine kadar bırakan erkeğin arabasından çok mutlu indi hatta ona güldü ve el salladı?

hatta arka koltuk da oturan erkek de kız önden indikten sonra öne oturdu ama nedense bugün o 26 yaşındaki kızı evine getiren araba da ki erkek geri geri giderken geldiği yoldan dönecekken evinin kapısının önünde durup arabaya bakan kız evinin kapısında durup anahtarı arka cebinden çıkarıp ona doğru baktı ve hiç gülmedi ve hatta hafif hızlı hafif aceleyle hemen kapının kilidini açmak istedi, ama gözü hem elindeki anahtardaydı hangisi olduğuna bakıyordu hem de o arabanın içindeki erkekdeydi, bir gün de kıza ne olmuş olabilir, kızı işten getiriyordu onu biliyorum akrabası değildi işten arkadaşıydı ama kızın böyle, "1 günde" o kişiye olan hal ve tavırlarlarının yabancılaşması bana bel altı savunmasızlık gibi geldi belki de öpmeye kalkıştı sorun neydi bilmiyorum anlamam için yardımcı olur musunuz? Kızlar daha iyi cevap verir. Namus bekçisi değilim o kızı 12 yıldır tanırım bilirim normal kızdır. sadece bir tane sevgilisi olmuştu ondan da 2016 da ayrıldı. kızın o durumuna çok üzüldüm. yorgun olduğu için öyle bir yüzü olmuş olamaz 1 gün önce de işten geldi diye biliyorum. ama aynı yüz ifadesi yoktu.
Mahalle de bir kız var cumartesi günü onu evine kadar bırakan erkeğin arabasından çok mutlu indi hatta ona güldü ve el salladı?