Dün, çarşıdan, eve doğru gidiyorum. Başka yolu kullandım. Giderken, bir yer gördüm. Biraz dolaşayım dedim. Çıplak ayak, ormanın içi, güneş var. Biraz soyundum, uzanıp uyudum. Süperdi
Ben birkeresinde Alp dağlarında yazın kimse yokken spor ayakkabılarımı çıkarıp sıcacık toprakta yürüdüm güzeldi yumuşak di heryer 🙈🤣bide yağmurda ben hayalet gibi ormanda yürürüm ıslanıp kimse yokken...
Belki de gecenin verdiği etkiyle aklımıza ilk uyku gelmiştir normal yani. Bu sitede sorulara kızlardan çok erkekler cevap verdiğinden uyku diyen çoğunluk yine erkek oluyor.
Şimdi sen böyle davrandın için kadında kalmaz yanında doğru düzgün işin de var mı dir kimbilir.. hayatin sudan da hiç bir şey yapmadınmı iyilik ya pozitif bir şey mezara girmicen sanki bir gün
Kariyerle bence öbür dünyayı alamasın. Ayrıca okadar arkadaşın çevren varsa burada ne yazıyon millete 6 yapakmı diye sanaldan? Hata küçük bir kıza içe azdın Hadi okadar başarılı sin yani bence değilsin eksik var o hatalarını ama görmüyorsun...
Zamanım varsa kendime bakım.. süpürge gibi oldum onca uykusuzluk saçım uzamış Rapunzel ama kür 0... tırnaklarımı keseyim kedi gibiyim xD kitap okurum, dağya oana yürüşe geziye giderim başka yerlere törenle evet.. belki resim çizmeyi öğrenim ve hedefim İslam'la ilgili gelişmemde
Maalesef öyle ama oruç tutmaya başladım eyrafdakiler ama abartıyor koşarım da yemek de yaparım hata alırım satın yinede iyiz. 😅 Ne deyim bazı insanlar bizim dinimiz bilmiyor oruçluyuz duyunca wow hiç bir şey yemiyonmu wah wahhh nasıl dayanıyon xD
Ama müslüman dediğin tek oruçla, namazla, zekat la tek değil ki iyi davrana insana hayvana.. ağaca doğaya allah için hareket eden küfür etmeyen yalan söylemeyen... aslında geliştirek de önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evimin olduğu yerde pek doğa yok gibi kitap okurum ama bir yere kadar genelde uyurum maalesef
Kitap okumak güzel ama
Güzel ama devir teknoloji revri olduğundan fazla okuyamıyorum eskiden bir oturuşta romanı yarilardim
Valla abi bende hiç TV bakmıyorum tek teknoloji değiniz telefonum var🤣
Hey anladığım bit kitapı bian önce bitirmeyi denersin eskiden çocuk Ken🙈
Bende öyle televizyon izlemeyeli yillar oldu telefonu bırakamıyorum bir turli ama
14,15 yaşımda çok kitap okurdum 300,400 sayfalık kitapları bitirmem en fazla 1 haftami alirdi ama şimdi 20,30 sayfa okuyamadan sıkılıyorum
Belkide kitabın konusuyla ya da konsantreyle alakalı
Evet işte diyorum ya telefondan uzaklasabilsem eskiye donebilirim aslında ama bir yanimda bunu hiç istemiyor sanki böyle daha iyi gibi
🤔hm anladım
Belki bir abla tavsiyesi verirsin 😇
Gezmeyi çok severim. Ama kitap okumak da güzel olur. Uyumayı tercih etmem (zaman kaybı)
Moduma göre değişir, bazen kitap okurum bazen ev işi yaparim
Çalışıyorum genelde günde 2 saatimi kitaplara ayırıyorum
Yalnız olmadığım bir yer var. Videosunu bile çektim. Editler atarım. Doğa takibi
:) bende seviyorum dağı denizi ormanı.. iyi
Dün, çarşıdan, eve doğru gidiyorum. Başka yolu kullandım. Giderken, bir yer gördüm. Biraz dolaşayım dedim. Çıplak ayak, ormanın içi, güneş var. Biraz soyundum, uzanıp uyudum. Süperdi
30 dk kestirdim. Müthiş.
:)
Tavsiye ederim
Ben birkeresinde Alp dağlarında yazın kimse yokken spor ayakkabılarımı çıkarıp sıcacık toprakta yürüdüm güzeldi yumuşak di heryer 🙈🤣bide yağmurda ben hayalet gibi ormanda yürürüm ıslanıp kimse yokken...
Ben de yaşadım,, güzel bir his.
Böyle bir çekimde yaptım
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bu kadar bozuk türkçe, bu kadar devrik bir cümle...
Tek konuşan sensin başkanı yok bye
*başkası yok klavyemin de uykusu geldi
Napayım film izlerim gezeerim bişiler ile uğraşırım yani
Yazı yazarım ve kitap okurum
Kitap okumayı tercih ederim
Kafa dinliyorum 😁...
Oh kedinlemi 🐱
Evet
Uyurum, film izlerim, gezerim
🤔🤣 tüm erkekler uyumak diyor niye ya
Erkeklerle ne alakası var uyumanın da cinsiyeti oldu şimdi
Bilmem hepsi çoğunlukla bunu cevap olarak verdi merak ettim neden acaba erkekler uykuya düşkün
Bende yorgunum ama öyle okadar da uyucak kadar değil.. acaba piskolijik mi
Belki de gecenin verdiği etkiyle aklımıza ilk uyku gelmiştir normal yani. Bu sitede sorulara kızlardan çok erkekler cevap verdiğinden uyku diyen çoğunluk yine erkek oluyor.
🤔
onları yamıyorum knk 😉☺️
Hm?
Genel kültür
İnternette gezinirim
xD
Kendimi dinlerim
Hadiya
Hıhı
Aktivite.
Film, yürüyüş, muzik
Sanal seks...
Süper kolay gelsin
Gel yapalım fake Instagram varsa
Yok artık
Dalga geçiyorum... Yok sağol ben katılmayım böyle ucuz birisi değilim
Neden seksin yeri zamanı olmaz
Aşırı zevkli bir olay dene bak
Olur olur evlilikte mesala
Bide bebekle olmaz mesala oha zamanı da var ve yerinde öyle şehrin ortasında olmas mesala ya da sanal... kamerala... görenkim?
Sanal seks diyorum bu farklı reelden çok farklı bir haz
Göreceklerini reelde bulamazsınn
-_- allah ıslah etsin...
Bunamis bunami deniliyordu... korkunç ya
Cümlemizi
Şimdi sen böyle davrandın için kadında kalmaz yanında doğru düzgün işin de var mı dir kimbilir.. hayatin sudan da hiç bir şey yapmadınmı iyilik ya pozitif bir şey mezara girmicen sanki bir gün
Kariyer bir mesleğim bolca arkadaşım dostum var maalesef yanıldın
Kariyerle bence öbür dünyayı alamasın. Ayrıca okadar arkadaşın çevren varsa burada ne yazıyon millete 6 yapakmı diye sanaldan? Hata küçük bir kıza içe azdın
Hadi okadar başarılı sin yani bence değilsin eksik var o hatalarını ama görmüyorsun...
Kariyer herkes yapabilir dağda ormanda. Yeterki çabala
Lahmacun yerim
İyiymiş bol limonlu bende yerimmmm
Soğan da olmalı
Yok ben almayım limon yeter ekşili hayat gibi
Hayat çok ekşi be
🤔🤣
Dondurmalı künefe yeriz 😂
Künefe mı hiç denemedim. Ama bence yeter bana bir lahmacun fazla geliyor Yok sağol :) abi
Bu konuda konuşalım 😂
Hiç biri
Awesome
O ne ya
Harika
O bende gel bak
Uyumak
Niye.. her erkek bundan bahseti
Yalnızken en iyi o gidiyoe
Yalnızlık mı? Ondanmi
Evde kimse yokmu diye işten sonra yorgun yorgun uyumayımı seçiyorsunuz hmmmm
Evet yalnız başka ne yapılır
Sen ne yapıyorsun
Odamı topluyorum lise biti
Zamanım varsa kendime bakım.. süpürge gibi oldum onca uykusuzluk saçım uzamış Rapunzel ama kür 0... tırnaklarımı keseyim kedi gibiyim xD kitap okurum, dağya oana yürüşe geziye giderim başka yerlere törenle evet.. belki resim çizmeyi öğrenim ve hedefim İslam'la ilgili gelişmemde
Ha bide yemek yapmayı öğrenim tarifleri deneyim onca yıl geçti bir şey bilmiyorum ya 🤣
Hmm dine bağlısın yani
Yeni başlıcammmmm oda 0 onca yıl geçti 🤣 ondan önce de Allah'a bir sevgim vardı.. küçüken arkadaş di degelim...
Hmm anladım umarım yaparsın dediğini biz Müslümanız ama lafta işte
Maalesef öyle ama oruç tutmaya başladım eyrafdakiler ama abartıyor koşarım da yemek de yaparım hata alırım satın yinede iyiz. 😅 Ne deyim bazı insanlar bizim dinimiz bilmiyor oruçluyuz duyunca wow hiç bir şey yemiyonmu wah wahhh nasıl dayanıyon xD
Ama müslüman dediğin tek oruçla, namazla, zekat la tek değil ki iyi davrana insana hayvana.. ağaca doğaya allah için hareket eden küfür etmeyen yalan söylemeyen... aslında geliştirek de önemli
Haklısın
Ynginlik