Kız kardeşim intihar etti?

: Benim kızkardeşimle aram cok cok iyiydi abi kardeşten öte can ciğer gibiydik. Ama ben kardeşimi yaptığı bi hata yüzünden dövdüm, yetmedi üstüne babama söyledim. Babam kız kardeşimi hergün dövdü sürekli. Telefonunu bilgisayarını elinden alıp odasına kilitledi. Su içmek için bile yalvarır hale gelmişti babama. Ama babam günlerce acımadan dövdü hergün. Bu işkenceye dayanamayıp intihar etti 17 yasındaki kardeşim. Yaşasaydı 18 yasına girecekti bugün. Bana bıraktıgı notu hergün aglaya aglaya okuyorum. aynen şöyle yazmıs "Her ne olursa olsun seni cok sevicem. Hayatımın en güzel günleri seninle gecirdiğim günlerdi. Diğer arkadaşlarım hep abilerinden korkarken ben abimden hiç bi zaman korkmadım derdim hep. Sen hep cok iyi bi abi oldun bana. Seni her daim her zaman cok sevdim. Kendine iyi bak, hoşçakal abicim." Napıcam bilmiyorum. Dayanamıyorum. 3 Ay oldu cıkmazdayım. Evden dısarı adım bile atmadım 3 aydır. Babamla görüşmüyorum. Herşeyin suclusu benim abi ben hamileyim nolur bana yardım et cok büyük bi hata yaptım demesine ragmen dövüp babama söyledim. Kendimi affedemiyorum, ölmek istiyorum. Cok özlüyorum kardeşimi, yanımda olsa sımsıkı sarılabilsem keşke. Psikolojik destek almalı mıyım sizce?
Kız kardeşim intihar etti?