Tekrar zengin olur muyum? Tekrar mutlu nasil olucam?

Selam öncelikle kısaca son bir kaç günün özetini geçeyim... Hayatım boyunca asla görgüsüz olmadım ama annemle babam ayrı ve babam zengin bir adam, annemin durumu da o kadar iyi degil.6 ay gibi uzun bir suredir babamla küsmüstüm ve bu sürede annemla yasıyordum. 2021 Ağustos ayında tekrar gorustuk onunla yaşamaya basladım ve bu sürede son model telefonlar, en şık restoranlar, kıyafetler hepsini yapabiliyordum fakat 1 hafta önce kavga ettik (haksız olan taraf o ama ben de o kadar haklı sayılmam) bavulumu topladım anneme gelmek için ve sadece güle güle çok pişman olucaksın dedi (daha önce kavgamızda da gidecektim ama yalvardı gitme dedi tamam özür dilerim falan dedi sarıldı öptü bir daha üzülmek yok dedi) annem gecenin üçünde gelip aldı gittik (telefonumu da aldı şu an hala telefonum yok ahahah ironik) bundan sonra asla barışmayız gibi geliyor ne yapacağım her günüm aynı geçiyor okulum da çok uzak buraya hiçbir şey yapamıyorum eski hayatıma dair hiçbir şey kalmadı. Arkadaşlarıma bakıyorum ınstagramda çok şık kıyafetler her gün barlardalar. Ya bundan sonra bunları yapamazsam? Ya bir daha hayatım düzelmezse? Gerçekten alışık değilim hayatım boyunca da cok cömert cok iyi bir insan olmustum gercekten bıktım ümitlerimin boşa çıkmasından da her seyden bıktım eksi hayatımı alabilmek için böbreğimi bile verebilirim berbat hissediyorum
Eskiden hep arkadaslarimla takilirdim gece gunduz eglenirdim Şu an 1 haftadir evdeyim odamdan bile cikmiyorum mutlu taklidi yapiyorum takmiyormusum gibi ama olmuyo
Tekrar zengin olur muyum? Tekrar mutlu nasil olucam?