Kimler uyandı erkenden? Hafta sonu geldi neler yapmayı planlıyorsunuz?

Uyandım erken kalktim sahile indim. Kendimi dinlemek istedim. Bir banka oturdum tek tük insanlar var. Spor yapan , bisiklete binen , ise giden, balık tutan, yaşça büyük amca sigara ice içe ciğerleri dolmuş öksürüyor. Bir yandan çocukluğum, sonrasini düşünmek. Kuşlar cıvıldıyor baharın müjdecisi gibi, bu sese tramvay sesi karışıyor. Sonra tekrar sessizlik. Bazen herşeyden uzak kalma isteğim oluyor ama olamıyor. Çünkü sorumluluklar var bir şekilde güne adapte olacağım kaldigimiz yerden devam edeceğim. Belki de yoruldum onun yarattığı durum var. Çok fazla sizi karamsarlığa sevk etmeden herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Düşüncelerimi okumanız bile benim için mutluluk sağolun KS "nin değerli üyeleri
Güncellemeler
+1 yıl
Deniz çarşaf gibi , bankta oturdum iyot kokusu, martılar uçuyor , güvercinler parka iniyor , bazen kargalar ekmekleri yiyorlar. Ne kadar güzel doğa ile olmak. Hafif denizden gelen serinlik ile güneşin etkisi değişik bir hava akımı. Gemiler geliyor Alsancak limanına doğru bir yandan. İnsanlar uyandı yola çıktılar. Sizinle paylaşmak istedim düşünceleri. Hava bugün 23 derece İzmir'de. Baharın izleri var ama gelio gelmemekte kararsız.
Kimler uyandı erkenden? Hafta sonu geldi neler yapmayı planlıyorsunuz?