Tekrar uyumaya korkuyorum. Bu rüyanın anlamı ne sizce?

Rüya aleminde anneannemin korkunç müstakil evinde uyandım, birkaç saçma olay yaşadım ve o olaylardan dolayı rüyanın içinde olduğumu anladım. "şu an rüyadayım" dedim. Hava kapalıydı, griydi. Odalarda tanımadığım insanlar vardı. En başta çok iyi hissediyordum, dedimki "şu an rüyanın içindeyim, uçabilirim!" ve uçtum da. Bir göl gördüm, gittim ve suyun üzerinde yürüdüm. Uçarak dışarı çıktım, evin içinde de uçtum. Sonra yavaş yavaş içimi korku sarmaya başladı, "ben nasıl uyanacağım, ne zaman uyanacağım" dedim, evin önünde kalakaldım. Yanımda tanımadığım bir kadın bana bakıyordu, anneannemin evinde yaşıyordu. Kadına kendimi tanıtmaya çalıştım, korkarak "bu evin sahibi benim anneannem" dedim. Kadın bana hiç cevap vermedi. Ben bir daha hiç uyanamayacağım sandım, rüya alemine hapsoldum sandım. "Rabbim beni terk etme, Rabbim beni terk etme!" dedim. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Allah beni o korkunç alemde bıraktı sandım. Uyanmanın yollarını aradım, gittim evin içine girdim, bir koltuğa yattım, uyumaya çalıştım, rüya aleminde uyursam gerçek alemde uyanırım diye düşündüm. Ama bir türlü uyuyamadım. Aklıma kafirlere yaptığım/yapmak istediğim kötülükler geldi. "Eğer bunları kafirlere yaptıklarım için yaşıyorsam bir daha da kafirlere bir şey yapmam" dedim. Sonra gözlerimi kapattım, annemle babamın sesini duymaya başladım, gözlerimi bir açtım, evimdeyim. Uyandım.
Tekrar uyumaya korkuyorum. Bu rüyanın anlamı ne sizce?