Kürtlere alıştığımız gibi.
Onlarda mı sahiplenecek benim ülkemi?
Onlarda mı sahiplenecek benim ülkemi?
Türk olarak söylüyorum ki kürtler de bizim kardeşimizdir. Hem neden onunla onu bir tuttun ki? Eğer doğudaki durumlar yüzündense evet, ben de kadına baskıyı ve kısıtlamayı yanlış buluyor ve desteklemiyorum. Ama her kürt aynı değil ve dışlamamalıyız.
Soruyu soran ayrı bir saçmalık, yorumu yapanlar ayrı.
neymiş kürtler ülkenin kuruluşundan beri varmış, kürtler ayrıymış.
Ona bakarsanız çanakkale ye bakın, kaç tane suriyeli orada şehit olmuş onu da öğrenin.
Kürdü, Arabı önemli değildir. önemli olan insandır. faşist zihniyetinizin ta amm k.
Ben bir türküm. Ancak benim kadar kürtlerinde lazlarinda cerkezinde muhacirinde turkiyede en az benim kadar haklari var. O yüzden kürtlerle alışma gibi durum tabir cok yanlis ve ayristirici. Sureiyelilere gelince onlara alismiycaz alismamaliyiz. Vakti gelince hepsini ulkesine gondermek en dogru olani.
O meclisteki teröristlere kim oy veriyorsa bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet ediyorsa onlar benim kardeşim olamaz bu böyle biline zamanı gelincede devletim çaresine bakacak bunların.
Cevap
7Cevap
Bu ülke için hepimiz birlikte savaştık aç da az tarih oku okumaya usenirsen de dinle ramazan yetgin anlatıyor ne güzel doğudaki insanların çektiği eziyetler gösterdiği kahramanliklari görürsün
Kürtlere alismadin dostum onlar zaten bu topraklarda yaşıyordu
Allah kolaylık versin Can Türkiye'ye ne diyelim🤷♀️ülkeye bu kadar müttefik gelmesi hiç iyi değil
Ayrımcılık yapma. Kürtler misafir değiller.. ülkenin kuruluşundan beri bu topraklardalar...
Ülke değil ki mülteci cumhuriyeti
Ne sahiplenmesi fırsat bulsalar satacaklar
Evet... Kürtlerle onları bir tutma da
Kürtler buraya sonradan gelmediler. Aynı şey değil
Yo ben alismicam
Çoktan sahiplendiler
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?