Kendime acıyorum gerçekten yazık bana?

Arkadaşlar uzun biraz okumak isteyen okuyabilir
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben lise son sınıf sınava hazırlanan bir öğrenciyim benim sorunum şöyle ben pek fazla konuşmam kimseyle evde bile odamdan çıkmam özgüvenim sıfır ve bu beni çok etkiliyor. Ne zaman bir şey yapmak istesem herkes gibi yapamıyorum eğlenmek biraz ortam olsun istiyorum ortam derken arkadaş ortamı falan vs ama olmuyor. İçimden gelen bir ses beni engelliyor özgüven duygum nerdeyse sıfır ötesi
Mesela arkadaşlar olur sinema kafe AVM falan gider bana hiç demezler dışlanan bir insanım ve bu beni dahada asosyal yaptı benim onlardan eksiğim ne olabilir ki beni dışlıyorlar tek eksiğim yalaka değilim konuşmuyom. Anlamıyorum bu insan zihniyetini doğru düzgün insanlar varken neden boş konuşan kişiler hep ön planda
Benim ön planda olmak gibi isteğim yok istemiyomda ama öyle görünce insanlara üzülüyom. Kız arkadaş deseniz selam bile vermedim kimseye ders dışı konuşmam hiç bir kızla tarzım değil yani
İşte arkadaşlar okuduğunuz için teşekkür ederim kendimi anlatmak istedim size anlatmiayacksam kime anlatıyım
Kendime acıyorum gerçekten yazık bana?