Tanıdığım biri üzerime arabasını sürüyordu ruh hastası😀, ben birini çok düşününce direkt rüyama giriyor sizinde öyle mi?🤔😀

Merhaba
Bu güzel soru için öncelikle sana teşekkür ederim. Kimi rüyalar üzürken kimi rüyalar fazlasıyla mutlu edebılır. Uyandığımız zaman hatırlamıyor oluşumuz aslında gece birden fazla rüya gördüğümüz için kesınlıkle.
Bilinçaltı’na yer etmiş , etkılendıgımız olaylar rüya görmemize sebep olabılıyor. Asıl onemlı olan hala bunu okuyor olman , ciddi ciddi okudun mu
#yılanedition 🐍
İmzam o benım :) günaydın suratına su neyım çarp :)
Hahaha, klasik bir Türk görmüşsün rüyanda. Türklüğün en büyük emaresidir tanıdık birisinin üstüne araba sürmek :)
Valla kolay kolay rüya görmüyorum. En son ne zaman gördüm onu bile hatırlamıyorum.
Rüyada üzerine araba sürülmesi sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel günler göreceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işinin ehli olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.
Ohaaaaaaaaaaaa, sana miras kalacakmış. Ortimmmmmmmmm benim 🤣🤣🤣
Yok bende çıkamıyorum.
Rüyaların bilene normal değil 😃
Günaydın ablacığım.
Teşekkür ablacığım
Tuhaf rüyaları genelde geç yattığımda görüyorum nedense
Teşekkürler
😂😂 ya dkfkdk eigleri zor gunler icin mi sakliyorsunuz
Cevap
19Cevap
Rüyalar bilinç alıyla alakalı gün içinde neyi aşırı düşünürseniz rüyalarınızda onları görürsünüz. normal ve geçici bir durum anlam yüklemeyin :D
Kabus görüp uyandıktan 10 dk sonra bu soruyu görmem? 😣🤦♀️
Yalnız üzerine araba sürmesi pek hayra alamet değil gibi :D
Bu rüyadan sonra dikkat et :)
Ahaha korkma korkma rüya sadece. Dediğin gibi düşününce girmiş rüyana normal bir durum, işte keşke daha iyi bir şekilde girseydi bu kadar stres olmazdı :D
Her gün rüya görürüm. Eğer olumsuz, uyarıcı bir rüya ise etkisinde kalırım. Örneğin ayrı ayrı zamanlarda kaza rüyası gördüm. İkisinde de kaza yaptım.
Benzer rüyaların etkisi irkilmeme ve başıma bir olay geleceği düşüncesine neden oluyor.
Önemserim, yorumlarım rüyalarımı.
Gördüğüm rüyaların etkisini uzun süre üzerimden atamıyorum onun için hiç rüya görmek istemiyorum
Aaa aynı ben 😃
Valla ben gördüğüm rüyaları unutmuyorum 😅 küçükken gördüğüm kabusları hala dünmüş gibi anlatabilirim
Rüyaya bağlı..
Öyle anlamlı, manalı rüyalara takılmıyorum.. Ölmeli, yaralanmalı, kazalı, hasarlı olunca bir süre düiünüyorum, o kadar..
Çok rüya görmüyorum, hatta hiç rüya görmüyorum ya da hatırlamıyorum bilmiyorum. Hatırladığım ya da etkisinden kurtulamadığım rüyalarda aşırı kötü rüyalar oluyor genelde.
Gördüğüm rüyaya göre değişiyor. Genelde birçok şeyden fazlaca etkilendiğim için onlarla alakalı rüyalar görürüm ancak rüyalarımdan çok da etkilenen biri değilim.
bazı rüyalar var ki uyansam bile gözlerimi kapatıyorum devam etsin diiye ama etmiyor çok sinir oluyorum o duruma :D
Çok saçma olanların etkisinden çıkamıyorum. Bir keresinde halı saha maçında davut güloğuna beşikten gol atmıştım adam beni konserine almamıştı
Öyle saçma rüyalar görüyorum ki normal geliyor artık.
Bazen o kadar gerçekçi oluyor ki o rüyalar günlerce etkisinden çıkamıyorum.
Rüyaya bağlı açıkçası bazılarını sürekli düşünüyorum, bazıları uçup gidiyor...
Artık hiçbir etki yapmıyor.
Bana bunlarla gelme diyorum her gece rüya gören biri olarak..
İyi ise de kötü ise de hayır etkisinden çıkamıyorum
Gelen yıl gördüğüm rüyayı halen unutamıyorum not bile almışım.
Bazen uyanır uyanmaz unutuyorum bazen de gün boyunca aklımdan çıkmıyor.
rüya alemi pek sırlı. ne çok takılmak lazım ne de çok umursamaz olmak.
Bende tuhaf rüya görüyorum. Ama rüyaları kimseye anlatmamalısın.
Öyle deniliyor anlattığında ne oluyor başına kötü bir iş mi geliyor yoksa anlatmak günah mı
@Kartaliçe_1579 Rüyayı nasıl yorumlarsan o şekilde gerçekleşir derler. Bundan dolayı bu konuda bilgisi olmayanlara rüya anlatılmaz. Rüyayı iyiye yorumlayacak ve bu işi gerçekten bilen birisine anlatılması lazım.
Ha anladım akan suya anlatın diyorlar
@Kartaliçe_1579 Evet anlatacak birisini bulamazsanız akan suya anlatın derler büyüklerimiz.
Yani dere mi olması lazım yoksa evde çeşmeyi açıp anlatabilir miyiz 😂
@Kartaliçe_1579 Çeşmede akan su ama su tasarrufu adına doğal bir akar su bul bence. 😄👍
Bazıları etkileyici oluyor. Özellikle aile üyelerinden olanlarla ilgili olanlar. Hatta rüya içindeyken keşke rüya olsa diyecek kadar gerçekmiş gibi etkilendiğim ve tüm gün modumu düşürenler oluyor. Neyse ki sık değil de çok arada oluyor
Hayır tüm gün onu düşünüyorum ve etkisinde kalıyorum
Bende görmüştüm. etkisinden iki gun cikamadim
Rüyaları hatırlamıyorum
Evet benimde unutamadığım rüyalarım var
Evet, çok umurumda olmuyor şahsen..
Bazılarında evet bazılarında hayır
Hayır bazen etkisi gün boyu sürüyor
Farklı rüyalar olduğunda kolay kolay çıkmıyor
ben uyandığımda hatırlamıyorum bile :)
Lisede cinsel içerikli olanlar etkilerdi
Unutuyorum ki
Eved