Kayinvalidem şiddet uyguluyor Evden kaçmak istiyorum?

Merhaba ben zorla evlendirildim 4 yildir hamile kalamadim stresten kayinvalidem bakkala biıe gitmeme izin vermiyor annemler bize yakin orayada kocam goturuyor orayada gitmemi istemiyor bikeresinde annem gile gittim ama izin almistim kocamla gitdim geldiyimde kafama yumruk atmak istedi izin vermedim sonra bana dediki ben izin vermessem dişarıya hasret kalirsin kocama soyluyorum annem ne yaparsa hakli diyor kocamda anneme karsi cikma diye bana tokat atdi kocam maaşından bana kurus bile vermiyor kayinvalideme veriyor maaşini kayinvalide kendime bisey almama izin vermiyor alirsan defolun gidersin diyor dezodorant bile almak isteyimce sinirleniyo bana ne yapayim annemlerde otur kocana katlan diyor 25 yaşındayim kendimi ezdirmek istemiyorumm bitek ablam bana destek ama oda baska ulkede oraya gitmeye yalniz gitmeye korkuyorum ama burada 4 duvarda kul gibide yasamakdan bikdim kapida durub hava almama bile izin vermiyo kayinvalidem makyaj bile yapmami istemiyor hep bana emir veriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yeğenimin doğum günü için onlarin akrabasindan cok ucuz cocuk parfumu aldim nede olsa cocuk iste dogum gunune hediyesiz gidemezdim kaynvalde kavga etti ay parasini ben veremem falan filan neler soyledi ama kocamin maaşını o aliyor
Kayinvalidem şiddet uyguluyor Evden kaçmak istiyorum?