Kalbim çok acıyor bu kez soru sormayacağım tanımadığınız bir insanım dua ve iyi dilek rica ediyorum?

Bi şarkı sözü vardır ya tedirginim sanki son zamanlarda ölüme yürüyorum şu an o haliyim o müziğin. Mutsuzum kalbim acıyor içimde huzur kırıntıları günden güne yok oluyor kendim ettim kendim buldum. Tanımadığım adamlarla birlikte oldum. Aşağılandım, sevilmedim... Uzun zamandır sevilmediğim kalplerde kim vurduya gidiyorum. Aşka susamışlığımın ya da kendi hatalarımın acısı değil bu. Her konudan yıkıldım ailemin ailesiyim omuzlarımda binlerce yük var. Babam bana sırtını doğduğumda dönmüş her yüzünü çevirdiğinde benim yanaklarıma sözleriyle ya da elleriyle tokatı çarpmak için baktı yüzüme. Onun yüzünden bedenimi kalbimi böylesine kullandırışım. şu an bir üniversite de son sınıf öğrencisiyim bu ülkede neye yarayacak bu bilmiyorum çalışıyorum çabalıyorum ha bu arada ekonomiden bahsediyim yaşamak için durmadan part time işlerde çalışıyorum köle gibi iki kuruşa sigortasız aldığım paraya iki domates iki patates biraz makarna alabiliyorum bugün pazara gittim o kadar içler acısıydı ki eve biraz sebze meyve bile alamadım. Bu ülkede nefes alamıyorum bu hayatta nefes alamıyorum. Annemin bana ihtiyacı olmasa yaşamak için tek bir nedenim bile yok. Kalbim mi kötü bilmiyorum ama ekmeğini yiyemiyorum. Bu gece vakti sizden tek ricam benim için tanımadığınız bu kız için bir kaç güzel dilek belki iyi gelir. Kalbiniz gibi geçsin ömrünüz iyi geceler.
Kalbim çok acıyor bu kez soru sormayacağım tanımadığınız bir insanım dua ve iyi dilek rica ediyorum?