Yurtdışına gitmenin bu kadar popüler olduğu şu dönem de , siz hangi ülkeye gitmek isterdiniz?
ABD
İngiltere
Norveç
Kanada
Avustralya
Almanya
Fransa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Norveç daha cazip geldi ama ben oraya gitsem ayak uyduramazdım. Nasılsa bizden 100 yıl öndeler 😀
Norveçli bir adamın konuşmasını dinledim geçen o yüzden koydum Norveçi gerçekten yüz yıl öndeler
Bizden önde olmayan ülke mi var hocam? Her geçen gün daha çok geriye gidiyoruz. Twitter üzerinden takip ettiğim birisi var, kendisi belçikada yaşıyor. Daha geçen gün treni geç geldiği için belirli bir miktar parasını geri ödemişler.
Onlar kâfir cehennem e gidecek bizimkiler müslüman cennete gidecek işte
Bu yüzden hiçbir zaman muasır bir medeniyet olamayacağız 😅 Oysaki bizim ülkede herkes müslüman 😂
İngiltere
Amerika
Hiç biri git ve bir daha dönme
Bunu diyerek en çok vatanını seven siz mi oldunuz Sümeyye hanim
Biz Atatürk ve aziz Türk milletinin kurduğu bu ülke den hiç bir yere gitmiyoruz ama siz bu milleti düşürdüğünüz açlık ve yoklukla bu ülke den defolup gideceksiniz
kardeşim beğenmiyorsan çık kendin git hanfendiye ne atar yapıyon durduk yere hayırdır
@otigin1 çok teşekkür ederim 🙏🏻
@sutigin1 seninle tartışmaya dahi girmicem vaktime yazık
@otigin1 hayırdır bilader sen bu kadının avukatı mısın
Bomboş vaktinizi düşünerek ve kendinizi sorgulayarak geçirebilirdiniz oysa ki
avukatıyım evet nolcak? yeter ya bi kadın görüşünü rahat şekilde ifade edemicek mi bu ülkede kardeşim noluyo yani
@otigin1 sende @sutigin1 sende s.. gidin
@otigin1 sana mı kaldı savunmak
@sutigin1 kim neyi eksik’se en çok onu dilinden düşürmez.. en çok vatan vatan diyenler vatan hainidir.. şimdi sen vatanını çok mu seviyor oldun bravo çocuğuma
Ne oldu hani savunuyordun? Gerçek yüzünüz bu işte.. sen ve dostun sevgilimin tırnağı etmezsiniz defol yol al annene selamld