Teşekkür ederim sağolun
Senin Allah b. e. l. a. n. i versin böyle yaşamak olmaz
Ne halin varsa gör
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
APTALLIK? neden aptallık olsun?
Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz , imanı korumak haramlardan günahlardan uzak durup temiz kalmaya çalışmak aynen hadislerde söylendiği gibi olduğu bir dönemdeyiz
= elinde kor ateşi tutmak gibi zor olacak ! zorluğu belirtmek için elinde ateş tutmak gibi olacak denmiş , aynı günümüzde etrafta gördüğün gibi modern medeni dinsiz kapitalist şehir hayatının renkli dünyasına kapılıp ALLAH (cc)'ı kitabı unutmuş keyfine bakan renkli yalan rüyalara dalmış insanların hayatı. Bu dünya hayatının bir sınav olduğunu ölünce herkes görecek ama sorun ölmeden önce olacaklara "inanmak" .
*** (Âl-i İmrân Suresi 91. Ayet) /// bugün ALLAH (cc) kitap tanımayan, ateist olanlara =
o gün geldiğinde azabı/cezayı/ateşi gördüklerinde , dünya dolusu altınları olsa fidye olarak/bedel olarak verseler kabul edilmeyecek ! onlara yardımedecek kimsede olmayacak ***
Sosyal medyayı dünyadan ve çeşitli konularda haber alma, ilim, bilim, teknoloji "öğrenme" için kullanmanda bir sakınca yok..
Selam Aleyküm , hayrlı geceler
Hayırlı geceler abicim, benim hayatım şöyle mükemmel bir isim var ise gidip geliyorum yemek bulaşık çamaşır vs uyuyorum yine ise gidiyorum
şu an Malezyada çalışıyorsan şanslısın bence , para biriktir sabret , dönünce KRALLAR gibi yaşarsın biriktirdiğin paranı harcarken "inşallah" .. ama şimdi sabretmezsen sonra sıkıntı çekersin. şu an bizim ülkede adam gibi para kazanma imkanı yok? normal bi rişte çalışanın bırak ev almayı araba almak için kaaaaaaaaaaaaç yıl çalışması gerekiyor hesap hergün değişiyor :-) o yüzden şükret..
Malezyadaysan oraya selamlar :-)
Yok abi izmirdeyim muhendisim 20.000 ₺ alıyorum ama kucuklugum k. lumpurda gecti
Cevap
2Cevap
marcus aurelius düşünceler kitabıni oku,
Tm
Google da turuz pdf indir yaz kesin oku iyi hissedersin
Eski Roma imparatoru imiş su an PDF olarak indiriyorum okucam hafta sonu 2 gün tatilde
Ben bu tarz platformlarda aktif değilim ana merkezim iş gerçek hayat ev vahşi yaşam belgesel kim bilir belki yarın belki yarın dan da yakın sürede yok olabilirim
sorun değil hayatta başarılar
Bb
Yaşamak kötü alışkanlıklardan mı ibaret ki?
Modern ve tüketim toplumunda öyle abla
Modernite ve tüketicilik son bulacak yakında abi bilgin ve öngörün olsun biraz.
Sanmıyorum dünya global köy haline gelmiş iyi geceler teyze..
erkek adamin en az 2 3 kötü aliskanligi olacak.
Haklısın biz boş yaşıyoruz 😢😢
B seçeneği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?