Selam! ben bugün doktora gittim dermatoloğa. eşim götürdü beni oraya. neyse doktor yine roakkutan tedavisini devam ettirmemi söyledi,1 ay içmiştim sonra tahlil verdim ama beni oraya götüren olmadığı için gitmedim tedavim yarıda kalmıştı bu arada kaynana da şuna karşıydı , geldim eve kadın başladı “sen doktora söyledin mi son kez geliyorum? Hiç o ilaç sana yaramadı içme seni kötü yapıyor falan kayın pederin sordu gelinimle oğlum nerde? ben ona söylemedim öylesine doktora gittiler diye söyledim”ben de dedim ki ben neyse ayıp bişey mi yapıyorum akne tedavisi ayıp bir şey mi diye? son kez niye gidiyorum? oğlunuz beni götürdüğü için mi şöyle konuşuyorsunuz kendim giderim ben”
Ya kadının benim için yaptığı hiç bir şey yok ancak istiyor ki kimse de bişey yapmasın ben yapayım kimse yapmasın köle gibi yaşayayım sinirr sanki para kendi cebinden çıkıyor ödü kopuyor oğlu benim için bir şey yaptığında
Ne yapsam acaba?
Ya kadının benim için yaptığı hiç bir şey yok ancak istiyor ki kimse de bişey yapmasın ben yapayım kimse yapmasın köle gibi yaşayayım sinirr sanki para kendi cebinden çıkıyor ödü kopuyor oğlu benim için bir şey yaptığında
Ne yapsam acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer