Aile & Toplum Günaydın öpücüğü aldınız mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben almadim henüz ☹️ Aha yanağım buradaHani hani nerde öpücüklerim 💋💋 (Orucunuzbozulurumarim 🤪🤪) Günaydın öpücüğü aldınız mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dişlerini fırçalamadan yok sana 😐 Yorumla bunasııladam +1 yıl Yorumla
kawaiigamergurl Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Yok, daha değil. Sevgilim daha uyanmadı. UZAK DUR! ORUCUMU BOZMAAAAA! :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 💋💋 Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Ahanda bozuldu geçmiş olsun Yorumla
Tosikko Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yanaktan bir şey olmaz hayır sever birisi de beni öpsün 0 0 Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Almadım almak ta istemem Oruçluyum🤲 1 15 Yorumla eltigre +1 yıl Benim frekans bu 😂 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl @eltigre 😂 Yorumla eltigre +1 yıl Ayrıca günaydın öpücüğü olmaz ki iyi geceler öpücüğü olur diye biliyorum 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Tamam ya öpmem bende hih 😐 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl @eltigre aynen doğru Yorumla eltigre +1 yıl Kız kıza yanaktan öpse oruca bir şey olmaz gerçi 😂 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl @eltigre almam teşekkür ederim Yorumla eltigre +1 yıl Sen asyalı mısın 😂 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl @eltigre hayır Yorumla eltigre +1 yıl Göz öyle gibi çünkü de ondan sordum Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl @eltigre yo değilim😶 Yorumla eltigre +1 yıl Benziyor diyelim o zaman Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl @eltigre aynen Yorumla eltigre +1 yıl Oldu o zaman iyi geceler 😂 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl @eltigre sizede Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı. Daha gunes tam acmadi yoldadir opucugun dbdbvd 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geldi bak 💋 Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Shshsgev Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Cok open olur ama sen kimi opecen o onemli dbdvdv Yorumla Yorgunbirey +1 yıl 1000 kisi ister 1 kisi alir dbdbd Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Almadım 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı. Uzak dur bozulmasın😂 0 0 Yorumla
is_ca Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Öptüm ama yanaktan değil zaa :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl maalesef beyefendi yanak dışında kabul etmiyoruz. Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. öpücük almadım 0 0 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. 😂 😂 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 697 cevap paylaştı. Yanımda olsa alırdım 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır sen aldınmı 0 1 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl 💋💋💋💋💋💋💋 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Alnından öpün 😅 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Günaydın 🥰😘😘 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Good Morning 🙋♀️ Yorumla Romantikadam10 +1 yıl 😞😞 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Dişlerini fırçalamadan yok sana 😐
Yok, daha değil. Sevgilim daha uyanmadı.
UZAK DUR! ORUCUMU BOZMAAAAA! :D
💋💋
Ahanda bozuldu geçmiş olsun
Yanaktan bir şey olmaz hayır sever birisi de beni öpsün
Almadım almak ta istemem
Oruçluyum🤲
Benim frekans bu 😂
@eltigre 😂
Ayrıca günaydın öpücüğü olmaz ki iyi geceler öpücüğü olur diye biliyorum 🤔
Tamam ya öpmem bende hih 😐
@eltigre aynen doğru
Kız kıza yanaktan öpse oruca bir şey olmaz gerçi 😂
@eltigre almam teşekkür ederim
Sen asyalı mısın 😂
@eltigre hayır
Göz öyle gibi çünkü de ondan sordum
@eltigre yo değilim😶
Benziyor diyelim o zaman
@eltigre aynen
Oldu o zaman iyi geceler 😂
@eltigre sizede
Daha gunes tam acmadi yoldadir opucugun dbdbvd
Geldi bak 💋
Shshsgev
Cok open olur ama sen kimi opecen o onemli dbdvdv
1000 kisi ister 1 kisi alir dbdbd
Hayır gerek yok kardeşim
Almadım
Uzak dur bozulmasın😂
Öptüm ama yanaktan değil zaa :)
maalesef beyefendi yanak dışında kabul etmiyoruz.
Hayır
öpücük almadım
Almadim veren olsa keske
😂 😂
Sabah sertliği diyorsun 😂
😘😘😘 günaydın
Yanımda olsa alırdım
Almadım
Öpücü sadece yansğından mı alayım
Hayır sen aldınmı
💋💋💋💋💋💋💋
Alnından öpün 😅