Ama gerçekten bana hiç harçlık vermiyor. 20 yıldır hep yok diyor. Benimde ihtiyaçlarım oluyor. Şimdi git çalış dersiniz 2 3 tane iş buldum babam izin vermedi. Otur oturdugun yere ben veririm dedi ama o da ayda 1 belki 20 tl veriyor. Mecbur kalmasam cikarmam. Her seferinde buyuk kavga cikiyor ve esyalari firlatiyorlar komsular balkondan bize bakiyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Annemin cüzdanından 500 tl çıkardım. Sabahtan beri babamla kavga ediyor. Günah mı işledim? Güncll
Güncellemeler
+1 yıl
...
Annemin cüzdanından 500 tl çıkardım. Sabahtan beri babamla kavga ediyor. Günah mı işledim?
@Pmbetrlk 500 liralık ihtiyaç mı olur ya allah aşkına evin yemeğini suyunu bu kız almıyor. 500 liralık ihtiyaç olmaz 100-150 alsaydı bari çünkü bu para ihtiyaci değil istek için bir para. İsteği öyle artmış annesi hiç vermeye vermeye kız artık ihtiyaca dönüştürmüş.
Benim çocuğum olsa o yaşta çalışsın kendi kazansın isterdim. Gerektiği yerde de ne ihtiyacı varsa alinicaksa alır ya da verirdim. Bakamicaksan çocukta yapmicaksin ozaman neyine güveniyorlar?
@Pmbetrlk babasından istemeyi deneseydi , o da vermiyorsa alsın yine tamam ama 500 lira değil. Anlamamakta direnme işte yaptığı yanlış. Bu kızın 500 liralık ne ihtiyacı olabilir. Yediği içtiği evden bir de.
@Pmbetrlk bak sen de diyorsun işte. Hem de onun yüzünden annesi babası kavga etmiş. Sabahtan beri ediyor yazmış hem de. Bence onun yaptığı hiç hoş değil. Para istemesi çok normal ama onların yaptığından da beterini etmiş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hak etmiş takma kafana herkes kendini düşünür
İyi yapmışsın
tabiki günahj işledin
Nesi günah?
@Pmbetrlk mazeret ne olursa olsun ortada hırsızlık var
Kıza para vermiyorlar ihtiyaçlarını karşılamıyorlar napsin kız
@Pmbetrlk 500 liralık ihtiyaç mı olur ya allah aşkına evin yemeğini suyunu bu kız almıyor. 500 liralık ihtiyaç olmaz 100-150 alsaydı bari çünkü bu para ihtiyaci değil istek için bir para. İsteği öyle artmış annesi hiç vermeye vermeye kız artık ihtiyaca dönüştürmüş.
Kız toptan almış bir kaç ay idare edicek belki napsın
@Pmbetrlk gerçeği söylesin tabiki ya ne demek ne yapsın. Cüzdanından 500 lirayı ben ihtiyacım var napıyım diye alsam da aynı tepkiyi verir miydin?
aynı hesap çünkü. o da hırsızlık bu da.
Ne demek gerçeği söylesin yav söylesinde parayı elindenmi alsınlar?
@Pmbetrlk sorduğum soruyu cevaplar mısın?
Benim çocuğum olsa o yaşta çalışsın kendi kazansın isterdim. Gerektiği yerde de ne ihtiyacı varsa alinicaksa alır ya da verirdim. Bakamicaksan çocukta yapmicaksin ozaman neyine güveniyorlar?
@Pmbetrlk tamam ben de öyle yapardım ama bu kız bizim kızımız değil. Her ne kadar annesinin yaptığı çok yanlış olsa da kızın yaptığı da yanlış.
Ailesi mecbur bıraktırıyor kıza. Sonra kızım niye kaçtı niye gitti bilmem ne bide babası çalışmasına izin vermiyormuş
@Pmbetrlk babasından istemeyi deneseydi , o da vermiyorsa alsın yine tamam ama 500 lira değil. Anlamamakta direnme işte yaptığı yanlış. Bu kızın 500 liralık ne ihtiyacı olabilir. Yediği içtiği evden bir de.
500 lira büyük para yanlış yapmış orada
@Pmbetrlk bak sen de diyorsun işte. Hem de onun yüzünden annesi babası kavga etmiş. Sabahtan beri ediyor yazmış hem de. Bence onun yaptığı hiç hoş değil. Para istemesi çok normal ama onların yaptığından da beterini etmiş.
Evet bencede sende ne direndin kendini anlatmak için 😂😂🤣
@Pmbetrlk görüşüme yorum yapan sendin :)
@Pmbetrlk Avukatı olsa bu kadar savunmazdı kızı ayırca hrgj
Ahahaha valla ya ben üzülüyorum şimdiki gençlere ekonomi çok kötü
@Pmbetrlk maalesef :(
@Pmbetrlk sen kaç yaşındasın ki , böyle dediğine göre 35 falan mı?
Yok 97liyim 25 kendimi yaşlı görüyorum artık hayat beni çok yıprattı şimdilerde
@Pmbetrlk hmm anladımm. Daha gençsin be cano hayatının baharındasın öyle deme yine de.
Hayırlı evlatsın
frnvjffjrıfwqe
@dreamqueennn haksız mıyım
😁😁😁