Sohbet esnasinda ben o kadar ucuz muyum diyen kiz arkadasima senin fiyatin nedir dedim tip tip bakti.
Madem ucuz degilsin fiyatin nedir dedim.
Nesi abes bunun?
Madem ucuz degilsin fiyatin nedir dedim.
Nesi abes bunun?
Yani onun söylediği laf da laf değil o yüzden böyle karşılık vermende ben abeslik göremedim. Bende açık sözlü lafını esirgemeyen biriyim. Muhtemelen bende aynı cevabı verirdim. :D
Cevap
3Cevap
Basit biri miyim anlamında kullanılan ucuzluk kelimesini, laf cambazlığı yaparak "satılıksan fiyat ne" gibisinden bir tavırla laf soktuğunu sanmışsın. Bravo, yılın apt*lı seçildin 🥰
Bu çok iyiydi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kadınlar satılık değildir 🇹🇷
Kral geldi kral 😅✋
Rica ederim genç kraliçemiz 👸🙌
Aslinda nen de buyuzden laf soktum. Kadinlar satilik degildir.
O kız kendini küçük görse zaten öyle bir çıkış yapmazdı bence. Tavrın bal gibi de fiyat sormak. Umarım birdaha yapmazsın çünkü hiç hoş bir tavır olmamış. Son cümleyi yazarken samimiysen de hoş 🙂
Altın muhabbeti yapılırken karşı olduğumu söyledim.
Sonra beni bedavaya getirmeye çalışıyor ben o kadar ucuz muyum dedi muhabbet o
Bir daha böyle davranma kardeşim. Kadınlar narindir ve incinirler. Onlar birer çiçektir ve onların yapraklarını koparmayın lütfen 👸🌼
@FanOfMansurYavaş kız istwme alma verme sıfır ikinci el piyasası kiralama vb. Şeyler karşıyım
Kardeşim paran varsa cimrilik yapma al kız ne isterse fakat paran yoksa kızla samimi bir şekilde konuşmalısın. Bu kadar 😊
@FanOfMansurYavaş mesele paramın olup olmaması değil. Ismarlama hediye olmaz
Sen bilirsin, ne istersen onu yap. Kızı memnun et ve nazik ol işte kardeşim
@FanOfMansurYavaş altın almazsam ne olur dedim
Beni alamazsın dedi.
ALMIYORUM o halde dedim
Altın alsan ne olacak. Al mutlu et onu işte, kadın ruhundan anla biraz. Biraz hanımcı ol zor değil mutlu etmeye çalış onu be kardeşim, kırma onu 🤦
@sudesiyahseven Burcu Özberk'e çok benziyorsun kardeşim 😊
@fanofmansuryavaş Anlamıyor işte. Maddi durumu olmasa falan neyse ama varsa ve almıyorsa bu biraz cimrilik oluyor. Bir de kızlar arasında rezil olmaya kadar gider bu durum. Kızlar ortamın da erkek ilgisiz değilse küçük görülebiliyor kızlar. Kız almak-vermek tabiri bence de hoş değil ama kadın yeri gelince doğurup da calismakta zorlanabiliyor ya da regli agrili gecebiliyor ya da calistigi iş yerinde sirf "kadin" diye dusuk maas alabiliyor. Ayrica kadinlar her iste de taciz ya da kas gucu nedeniyle calisamadigi icin, olası bir durum da kadinin yaninda para eden altin gibi seylerin olmasi daha acil ve onemli. Ama bunu yanlis anlayip da cinsiyetcilik yaptigimizi saniyorlar iste. Kesin okumaz bile bu yazdigimi 🙂
Teşekkürler 🙂 Ben pek benzetemedim
@sudesiyahseven yazdığını okudum da ne okuyorsun kardeşim? Kesin Koç veya Sabancı da okuyorsun. MaşAllah çok sevindim senin gibi zeki bir kız burada gördüğüm için. Çok bilinçli bir bireysin. Ondan diyorum hep kadınlar ülkeyi yönetmeli diye 👸🙌🌼
Lise bitti ama üniversiteye çeşitli sebepler yüzünden gidemedim maalesef. O sorunlar çözülürse bir gün gitmek istiyorum. Teşekkür ederim ❤🙂
@sudesiyahseven Çok üzüldüm gidememene. Mutlaka git ve oku kardeşim. Senin gibi bireyler okumalı ve iyi yerlere gelmeli çünkü. Ülkenin size ihtiyacı var. Okullara okumaya niyeti olmayan insanlar değil de senin gibi Koç ve Sabancı gibi ülkenin ileri gelen Üniversitelerini hakedenler gitmeli. Çok üzüldüm bu duruma. Ne güzel zihniyetin var be kardeşim. Sana tavsiyem çözülemeyecek hiçbir problem yoktur. Eğer sen istersen herşeyi başarabilirsin. Azimli olmak, çok çalışmak ve asla pes etmemek 👸💪
Yaaa çok mutlu oldum ❤ Teşekkürler güzel insan❤
Ben İzmir Atatürk Lisesinde okudum, daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisi bitirdim. şu an da ise Özel bir okulda Kimya Öğretmenliği yapıyorum. Tonlarca öğrencim var. Senden ricam bu konuyu senin boş bir anında güzelce konuşalım olur mu kardeşim. Sen okumalısın. Ülkede bütün kız çocukları okumalı. Senin gibi parlak ve aydınlık insanlar her zaman okumalı. Burada işlenmeyi bekleyen bir maden var. Sen okusan kim bilir nerelere geleceksin. Geleceğin çok aydınlık ve parlak. Çoğu öğrencilerimden daha akıllısın. Sana yardım edeceğim kardeşim merak etme. Okumayan kız kalmayacak bu ülkede. Bütün prensesler okumalı ve kendi ayakları üzerinde güçlü bir sekilde durmalı 👸🌼💪🏫🇹🇷
Düşünmeniz bile yeterli 🥰 şu an da maalesef pek mümkün görünmüyor ama ileri de isterim, kısmet olursa. Şu aralar motivasyonumu da çok kaybettim ama üniversiteye gidememek de içimde çok kalan bir şey. Bundan 40 yıl öncesi için belki çok önemli değildi ama bu dönem de lise mezunu olarak kalmak berbat bir şey. Her ne kadar okuyup da işsiz kalanlar da çok olsa bile, bir şans uğruna, hatta eğitimli olmak uğruna bile okumalı insan. Bilgi çok değerli bir şey. Umarım başarır ve kendimi geliştirebilirim. Tekrar teşekkür ederim, iyi geceler ❤😊
Rica ederim küçük prenses, ama sonra seninle bu konuyu konuşalım olur mu? Daha uzun ve detaylı. şu an da mümkün olmasa bile ilerisi için şimdiden plan yapmaya harekete geçmeye başlamak lazım. Unutma okumanın yaşı yoktur. Motivasyonunu yeniden kazanmak sana bağlı küçük prenses. İçindeki güce odaklanmalısın. "Sorunlarınız sizi itelemesin, siz düşlerinize öncülük edin." şu an da o gücü ve motivasyonunu kaybetmiş olabilirsin. Fakat neden yeniden kazanamayasın ki? Dershanede çalıştığım dönemde bir kız öğrencimin kolu yoktu doğuştan. Ama öyle azimliydi ki, sınıfta ikinci oldu ve eczacılık kazandı. Demek istediğim şu, hayallerini ileriye atma. şu an da ayağa kalk ve savaş. Biliyorum çok zor olacak. Hatta bunu diyenlere hiç inanma, çok kolay oldu ve başardım. Hayır hayır. Çok zor olacak ama başarıyı yakaladığında da ekmeğini fazlasıyla yiyeceksin ve en önemlisi aileni gururlandıracaksın. Sana inanıyorum küçük prenses. Ben ne ümitsiz vakalara yardım ederek onları karanlıktan aydınlığa çıkardım. Seni de Hayırlısıyla aydınlığa çıkaracağım. Ama içindeki güce inanman ve ayağa kalkıp dimdik durman gerekiyor. Bana Selçuk Hocam diye hitap edebilirsin. Seni hayallerine kavuşturacağız, iyi geceler küçük prenses. "Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil, o güce karşı koydukları için yükselirler." 👸🌼💪
Sorduğun soru senin kalitenle ilgili. Abes bir yanı yok kim olduğunu tarif ediyorsun.
Nevarmis kalitemde?
Kaliten çok düşük seviyede 🤦
Kaliteli olan ne derdi? 0
Böyle demezdim tabiki 🤦
Ne derdin o halde
Onu kırmadan ve nazik bir şekilde konuşurdum onunla 😊
iyi demişsin valla jhgvjh
Cok güzel koymussun helal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?