AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kafamız dağınık zatenn darma dağınık hattaa... Toplamak için yapıyoz ne yapıyosak. Dağıtma derim..
Sabah güneş doğmaya yakın sahilde yürüyüş ya da yağmurda veya arabaya binip uzun uzun yol gitmek
Benzin mazottan haberin yok galiba arabayla iki tur atmak en az 50-100tl
Ben sana tavsiye vermedim yani benim yaptığım bu benzin 21.50 ama kafamı dağıtmak için gayet de güzel oluyo
Param yok arkadas desen gerçek dostum yok... biktim bu evrenden
Ya orası öyle ama ben 22 yaşındayım geçen iki sene öncesine kadar ailemin evi arabası yoktu bir sürü borcu vardı ama bi iş kurduk hayal edilemicek yerlere geldik yani hayat neyin ne olucağı belli olmuyo He param yokken dostum yoktu ama şu an dostum olmaya sevgilim olmaya çalışan insan çok ama sahte bişey değişmedi yani
Ya param şöyle yok ulkenin hali biliyosun icler acisi bir marul olmus 20tl dusun yani paranin bir degeri yok sabancı degilsen zengin degilsin hadi onu gectim zenginligi falan filan bu ahir zamanda allahtan baska dostum yok aileye bile icini acip derdini anlatamiyosun bende 22 yasindayim Şu an keske 5 yasinda olsaydim diyorum hayat buyudukce zorlasiyo
Ya aynen öyle dediğin gibi yaşayacağımız varmış demekki yaşıyoruz yani herkesin sınavı farklı dediğin gibi işte bu zamanlarda da Allah’a sığınıcaksın çalışacaksın az çok demeden ne olucağı belli olmaz ve hayattan beklentilerin de fazla olmasın beklentilerini ne kadar düşük tutarsan okadar çok zevk alırsın hayattan
Hedeflerimi yüksek tutarim dualarim kabul olur hep cok sukur. Ama insan gelecegini goremiyor icinde bir kurt acaba olucak mi olmayacak mi bu gidişat nereye gidicek bu yasimda nefret ettigim siyaseti konusuyorum konusmak zorunda kaliyorum siradan bir avrupa vatandasi gibi çayımı kahvemi 3, 5 euroya icip boyle ufak meselelere kafa yormamak gencligimin tadini cikarmak isterdim ama bizim ulkede gencecik yasinda kafana aklar dolar. Hakkim haram zikkim olsun ulkeyi bu hale getirenlerin ne diyim
Sende haklısın bir şey diyemiyorum ki yani sen bunu düşünüyorsun yoldaki çocukları görüyorum yemin ederim aralarında ayçicek yağının zammından konuşup şakalaşıyorlardı yani bu hale geldik artık ama başa gelen çekilir düzenlene kadar sabredicez elimizden bir şey gelmiyor kimsenin
En cok da cocuklara üzülüyorum zaten... benimde küçük kardesim var çocuk 2,3 tane abur cubur alsa minimum 50 60 tl... cocuk bu alma etme diyemiyosun bende o yaslardan geçtim ama bu kadar degildi zamanla ekonomiyi batirdilar bile isteye... allah islah eylesin ya sonları yakın ama sabrimiz tukendi
Bekleyip görücez yani ben şu konuları konuşmaktan sıkıldım her yerde aynı konular o kadar benimsedik yani bunları
Hersey yapabilirsin gezebilirsin alışevrriş olur. Lunapark olur🤣 gocard 🤣
Para lszim onlara
Bende var oldugu için o kısmı hiç düşünmedim kusura bakmayın özürdilerim
Evine 15binden az giriyosa fakirsin bu ulkede artik dostum sen zenginsin demek
Şükür 15 bin üzeri giriyor ama yinede zengin değilim dostum bu anlattıklarıma çok para harcıyorum galiba
Ya gidilir gidilmesine ama ayda bir kere gidersin... sonra diger gunler cebine zor para girer bu ulkede boyle sefillestik ulkece nefret ettim nefret
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim şükür halime yaşıyorum
Amin ama bizi bu hale getiren iktidari silip atmak gerek artik yeter
Takip etsene. Baya sohmet malzemesi var 🤣
Niye
Sohbet içkn
Yürürüm spor yaparim uyurum
Tatlı yapıp yerim
Orucum
Tatlı yap o zaman sadece film izle fotoğraf cek
Film izliyodum basrol cift kavuşamadı asiri huzunly bir sey oldu
Hajsjdks filmin adı ne
Dizi