Aile & Toplum Bu gece niye böyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor simdide geceye taktim kafayi evet Güncellemeler+1 yıl nasil falan filan demeyin bana Güncellemeler+1 yıl Kus öldü Bu gece niye böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 697 cevap paylaştı. Tamamen kişiseldir, bazıları gecelerde ne isterse yapar bazıları uyur bazıları çalışır, içinde bulunduğun durumla alakalı. 0 0 Yorumla
kondomsart Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sıkıntı gecede değil gece hep aynı gece sıkıntı sende bence 😂 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben öyle uygun gördüm 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 1 Yorumla Canknt35 +1 yıl Hangi anlamda diyim o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl ki gece 0 4 Yorumla Soran +1 yıl senin gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim gibi ise öp başına koy bulamzsin Yorumla Soran +1 yıl koydum su an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi yaptın 🥰 Yorumla
DegdirenBerber Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tamamen kişiseldir, bazıları gecelerde ne isterse yapar bazıları uyur bazıları çalışır, içinde bulunduğun durumla alakalı.
Sıkıntı gecede değil gece hep aynı gece sıkıntı sende bence 😂
Çünkü ben öyle istedim.
Ben öyle uygun gördüm
Sıkma canını. Gece bitiyor.
Yani?
Nasıl yani
Hangi anlamda diyim o zaman
Nasıl ki gece
senin gibi
Benim gibi ise öp başına koy bulamzsin
koydum su an
İyi yaptın 🥰