Fransaya gidebilmek formalite icabı evlilik yaptım diyelim orada oturum falan almak istedim o kişiyle ne kadar süre evli kalmam gerekiyor
Bide nasıl bi ücret teklifinde bulunursam benimle formalite icabı evli kalır biri bide öyle biri nasıl bulunur
Bide nasıl bi ücret teklifinde bulunursam benimle formalite icabı evli kalır biri bide öyle biri nasıl bulunur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Formalite eskisi gibi değil devlet sürekli kontrol ediyor ve 5-10 sene rahat evlilik isterler süresiz oturum vermeleri için.
Oha abi ya ne 5 10 ben bu 5 ya da 10 seneden önce boşanırsam direkt oturumun iptalmi edilir
5-7 sene evli kalman lazım sürekli polis gözetiminde oluyorsun formalite olduğunu anlarlarsa Türkiye’ye geri gönderiyorlar
5-7 senemi oha kesin böyle mi yani yani bunun daha pratik çözümü yokmu ve eğer dediğin gibi 5 ya da 7 seneyse karşımdaki kişi sadece 10 bin euro kabul edermi formalite için bu kadar süre için kabul etmez sanırım
Evet vatandaşlık alabilmen için o lazım + a2 seviyesinde o dili öğreneceksin ve polisler gerçekten evli misiniz diye sizi çapraz sorguya koyup birbiriniz hakkında sorular soruyor tehlikeli il
İş*
Benim dediğim Almanya için öyle Fransa içinde aynıdır sanırsam Facebook Fransa gruplarına girip öğrenebilirsin her şeyi
Tamam teşekkür ederim bu Facebook Fransa grubuna nasıl bakacam ne yazacam
Fransa evlilik veya Fransa da yaşayan Türkler yaz grup bölümüne çıkar
Tamam
Senin vereceğin parayı kabul etmezler 😅
Merak etme ederler durumun olmasa böyle Bi soru soru sormam zaten ben sizin gibi ayda 10 bin lira ile geçinenlerden değilim parayla Bi sıkıntım yok
Bide kabul etmezler diyorsun ya 😂 sen benim cebimdemisin herkesi kendi hayat şartlarınızla kıyaslamayın ya
Senin paranın burada ederi yok 😂 sen hayal kurarsın ben yaşarım 😏
Sen Bu kafayla newyork ta yaşasan ne olur hala diyorsun senin paranın burada ederi yok sen benim ne kadar para kazandığımı nereden biliyorsun kendini biraz geliştir
28 yaşında kart Bi tavuksun yani 30 a el sallıyorsun hala diyorsun ben yaşarım bilmem ne git işine yaa😂😂
Yaw he he o kadar paran varsa ona göre davranırsın cahil cahil formalite evliliğinden bahsetmezsin. Ara dur belki bulursun 😂
Cahil sensin cahil olmazsan direk yoruma atlayıp senin paran yetmez demezdin sanki cebimde yaşıyormuş gibi istediğimide bulur evlenirim senin gibi yaşlı değilim ben senin gibileri bilirim Allah bilir olduğun yerde kaç kişinin altında inleyipte siz hayal edersiniz ben yaşarım diyorsun bizde senin gibi pompalama yapsak bizde yolumuzu buluruz
Bide yaw He he yazmışsın cümle kurmaktan bile acizsin he he nedir ya pis cahil
Sana yaptığın işi anlat demedik nasıl kazandığını hepimize duyurmana gerek yoktu hadi uza şimdi. Bekle sen anca bulursun sana ekmek atan abaza. diycemde burada abazada yok 😂
Sana bide cümlemi kurcaktım küçük oyuncu