Aile & Toplum Dertleşmek isteyen var mi içimizi dökelim? Fluww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Icimizi dokup rahatlayalim hiç tanişmadan. Güncellemeler+1 yıl Akli başinda insan lutfen Dertleşmek isteyen var mi içimizi dökelim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DarknessHero Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl kardeşim Nisan bitsin öyle sorun şu soruları asklşda 0 2 Yorumla Fluww +1 yıl Nasil yani Yorumla Fluww +1 yıl Demek istedigini anladim ama ben ciddiydim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl "Dertler derya olmuş ben de bir sandal" yok ya kalsın, "dertlerimle başbaşayım" ben 0 24 Yorumla Fluww +1 yıl Baba dert dediysek içimizi dokucez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam dökim buraya; çok uğraşıyorum ama hiç dostum olmuyor. Beni takan yok @mk. Yorumla Fluww +1 yıl Acaba sorun sende mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şuanda ettiğim gibi küfür etmem. Saygılı, titiz davranırım insanlara Yorumla Fluww +1 yıl Sende biraz kurallari çiğne farkli davran birde böyle dene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kişiliğime aykırı Yorumla Fluww +1 yıl Baba arkadaş istersen çok sen sevmemiş olabilir misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaş değil dost Yorumla Fluww +1 yıl Kaç yaşindasin bakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 yaş Yorumla Fluww +1 yıl Bizimde dost sandiklarimi * kanka o yuzden mukemmel olmasini bekleme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim kankalarım bol dostum yok Yorumla Fluww +1 yıl Kelin ilaci olsa başina surermiş o kel benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maga be artık ben de küfür ederim Yorumla Fluww +1 yıl Ne için anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostum olsun diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kişiliksiz karaktersiz ne kadar insan varsa dostu var Yorumla Fluww +1 yıl hadi ordan be kanka çok takma kabul et olmadiğini o sana geri gelicektir murphy kanunlari. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He mantıklı ben peşini bırakırsam gelir. Yorumla Fluww +1 yıl Dalgami geciyosun mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo ne dalgası mk Yorumla Fluww +1 yıl Pardon kanka öyle bi dedin ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru mu yani Yorumla Fluww +1 yıl Dediğim şey doğru Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl hayat hikayemi mi anlatam şimdi 0 5 Yorumla Fluww +1 yıl Bi korkuttum bebekliğinden başliyalim istersen Yorumla fatoşşist +1 yıl 10 aylık doğmuşum. doğmamak için direnmişim doğarken de. tersten doğmaya çalışmışım üstelik. derken daha doğmadan bir boğulma yaşamışım içerde... sonra.. devam ediim mi Yorumla Fluww +1 yıl Bende ciddi ciddi okuyorum ya Yorumla fatoşşist +1 yıl buraya kadar yazıdklarm gerçek Yorumla Fluww +1 yıl bu dertmi fatoşcum trolluk yapiyorsunda sarmiyor Yorumla
Sanem34Aksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl öyle bişi yok 1 19 Yorumla Copernicus +1 yıl Dünya bunun derdini cekiyo iste Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Copernicus ne Yorumla Copernicus +1 yıl Yaktin yıktın dunyayi. Yorumla Copernicus +1 yıl Diyorum ki dünyanin başına bela oldun Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Copernicus ne yapmışım ben ya ne istiyor bu erkekler benden bir alıp veremedikleri var Yorumla Copernicus +1 yıl Bilmiyorum knk garezimiz sana Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Copernicus ne yaptım olum ben sana size Yorumla Copernicus +1 yıl Tavugumuza kış dedin Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Copernicus o ne demek ya Yorumla Copernicus +1 yıl Hani tavuğun gitmesi icin kış kış denir ya Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Copernicus evet bazı erkeklerden tiksiniyorum pis sapıklar Yorumla Copernicus +1 yıl eksisozluk.com/kimsenin-tavuguna-kist-dememek--1276999 Yorumla Copernicus +1 yıl Ne alaka Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Copernicus ya açık açık söylesene ya Yorumla Copernicus +1 yıl "Tavuğuna kışt bile demedim" demek sana hiç zararım dokunmadı demek hayatin da duymadın mi hiç Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Copernicus hayır ayrıca ben sana ne yaptım ya Yorumla Copernicus +1 yıl Pes ettim Allah rızası icin yeter iyi ki espiri yaptik ya😄 Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Copernicus böyle adam ol madam yapmayım Yorumla Copernicus +1 yıl Düzgün konuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kardeşim Nisan bitsin öyle sorun şu soruları asklşda
Nasil yani
Demek istedigini anladim ama ben ciddiydim
"Dertler derya olmuş ben de bir sandal" yok ya kalsın, "dertlerimle başbaşayım" ben
Baba dert dediysek içimizi dokucez
Tamam dökim buraya; çok uğraşıyorum ama hiç dostum olmuyor. Beni takan yok @mk.
Acaba sorun sende mi
Şuanda ettiğim gibi küfür etmem. Saygılı, titiz davranırım insanlara
Sende biraz kurallari çiğne farkli davran birde böyle dene
Kişiliğime aykırı
Baba arkadaş istersen çok sen sevmemiş olabilir misin?
Arkadaş değil dost
Kaç yaşindasin bakim
21 yaş
Bizimde dost sandiklarimi * kanka o yuzden mukemmel olmasini bekleme
Benim kankalarım bol dostum yok
Kelin ilaci olsa başina surermiş o kel benim
Maga be artık ben de küfür ederim
Ne için anlamadim
Dostum olsun diye
Kişiliksiz karaktersiz ne kadar insan varsa dostu var
hadi ordan be kanka çok takma kabul et olmadiğini o sana geri gelicektir murphy kanunlari.
He mantıklı ben peşini bırakırsam gelir.
Dalgami geciyosun mk
Yo ne dalgası mk
Pardon kanka öyle bi dedin ki 😂
Doğru mu yani
Dediğim şey doğru
hayat hikayemi mi anlatam şimdi
Bi korkuttum bebekliğinden başliyalim istersen
10 aylık doğmuşum. doğmamak için direnmişim doğarken de. tersten doğmaya çalışmışım üstelik. derken daha doğmadan bir boğulma yaşamışım içerde... sonra.. devam ediim mi
Bende ciddi ciddi okuyorum ya
buraya kadar yazıdklarm gerçek
bu dertmi fatoşcum trolluk yapiyorsunda sarmiyor
Dertler derya olmuş..
öyle bişi yok
Dünya bunun derdini cekiyo iste
@Copernicus ne
Yaktin yıktın dunyayi.
Diyorum ki dünyanin başına bela oldun
@Copernicus ne yapmışım ben ya ne istiyor bu erkekler benden bir alıp veremedikleri var
Bilmiyorum knk garezimiz sana
@Copernicus ne yaptım olum ben sana size
Tavugumuza kış dedin
@Copernicus o ne demek ya
Hani tavuğun gitmesi icin kış kış denir ya
@Copernicus evet bazı erkeklerden tiksiniyorum pis sapıklar
eksisozluk.com/kimsenin-tavuguna-kist-dememek--1276999
Ne alaka
@Copernicus ya açık açık söylesene ya
"Tavuğuna kışt bile demedim" demek sana hiç zararım dokunmadı demek hayatin da duymadın mi hiç
@Copernicus hayır ayrıca ben sana ne yaptım ya
Pes ettim Allah rızası icin yeter iyi ki espiri yaptik ya😄
@Copernicus böyle adam ol madam yapmayım
Düzgün konuş
Gelirler şimdi
ne derdin var