Aile & Toplum Kız kardeşimin arkadaşlarından nasıl kurtulabilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sürekli beni taciz ediyorlar mesaj mesaj üzerine.Onlar benim bacım ama anlamıyorlar. Aşkımdan sürünen bile varmış 😀😀 Kız kardeşimin arkadaşlarından nasıl kurtulabilirim? Cevapla Aşk Soruları Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye kurtulmak istiyorsun ki. Her polenden bal alırsın 😂😂😂 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Benlik değil yiaaa😀 Yorumla perlamare +1 yıl Sen ne biçim erkeksin yiğidim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ergen sürüsüyle mi uğraşacağım 😀 Yorumla perlamare +1 yıl Ergen degil onlar çıtır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy hadi yeter ya ben erkek olmak istemiyorum yok yok😀😀😀 Yorumla perlamare +1 yıl 😂😂😂Erkek olmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Benlik değilmiş 😀 Yorumla perlamare +1 yıl Benlik de değil 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabi 🤣 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl 😂😂😂 sorular çok bombastik 🤣 bence sen kaç kurtar kendini tacizden 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevdim ben bunu he siteye söyleyeceğim benim hesap mavide kalsin sjsjj Yorumla _Elyise +1 yıl 😂😂😂 sana bi çakma açalım kız 🤣🤣🤣🤣 iyi trollarsın burayı Yorumla Soran +1 yıl Çakma açarsam bu hesabımda gider 😀😀 Yorumla _Elyise +1 yıl Sanmıyorum ne çakmalar var ah ah ah 😇 biz masum kaldık Yorumla Soran +1 yıl İllegal yolları sevmiyorum ben, karakter meselesi o onların sorunu 😉😀😀 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben deliyim de uzak dururlar tabi onlarda değilse 😂😂 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl kardeşine belli etmeden devam et..çok keyifli oluyor :) 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl O düne özel bir şeydi galiba 😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef 😀 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Bugün de sen taciz et onları Yorumla Soran +1 yıl Kimleri Yorumla EmirAdakul +1 yıl Seni taciz edenletri 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olur sjsjjs Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. beter olun erkek değilmisiniz :D 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bas belası geldi yine 😀 Yorumla _snow_ +1 yıl erkek değilmisiniz :D hepiniz aynısınız tüüüüü reziller :D Yorumla Soran +1 yıl Yarabbi şükür 😀😀 Yorumla _snow_ +1 yıl yüzsüsz ne olacak :D Yorumla Soran +1 yıl Ben bu kadar hakaret yediğimi hatırlamıyorum 😀😀😀 Yorumla
safaktr05 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Keske bana yapsalar ben keyfimi cikartilim bu firsat herkese gelmes 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Engel engel. Ya da bırak gitsin sürünsünler 1 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl 😂😂😂😂 millet ister bu da kurtulmaya calisiyor 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. Ay engelle gitsin şu slakları. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çok zor ve çözümsüz bir durum 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kurtulursun elbet bir gün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Niye kurtulmak istiyorsun ki. Her polenden bal alırsın 😂😂😂
Benlik değil yiaaa😀
Sen ne biçim erkeksin yiğidim 😂
Ergen sürüsüyle mi uğraşacağım 😀
Ergen degil onlar çıtır 😂
Ayyy hadi yeter ya ben erkek olmak istemiyorum yok yok😀😀😀
😂😂😂
Erkek olmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum 😂
Benlik değilmiş 😀