Varsa detaylı yazabilir mi?
Ben bircok kez paranormal olaylar yaşadım.. bence dunyada yalnız değiliz göremediğimiz birçok varlıklar var 😳
Ben bircok kez paranormal olaylar yaşadım.. bence dunyada yalnız değiliz göremediğimiz birçok varlıklar var 😳
Bir tane yaşadım Allahtan sadece bir taneydi, ne aklım ne ruhum ikincisini kaldıramayacağından 2. si Allah yaşatmasın amin buraya anlatırsam tekrar olacağından tırstığım için çünkü böyle olur korku filmlerinde anlatmak istemiyorum ama özetle ses var görüntü yok türünden bir şeydi ve tüm kapı ve pencerelerin kapalı olduğu evde çok net bir şekilde bir süre devam eden ses duyduğumu söyleyeyim ve entrimi burada sonlandırayım, gerisini de unutayım hatırlamayayım..
Bende böyle bişey yaşamıştım gerçekten çok ürkütücü.. sonunu merak ettim ama
Pek korkmam böyle olaylardan ama 2 gün önce isteydim yemekhane 150 metre ileride gece saat 3 sıraları ileride güvenlik kulübesi var hava gerçekten soğuk rüzgar sesi var ve rüzgarlı ordan gecerken elektirikler gitti yemeği yedim ve geri dönerken kulübeye uzak geçtim kapinin önünde kipirdayan bir şey gördüm önce dedim herhalde yansıma felan sonra döndüğümde sanki biri vardı ve kafasını bana doğru çevirdi hoyttttt dedim ses yok ve bakmadan uzaklaştım ileriye gidip baktığımda orada bir şey yoktu çok acayip bir şeydi
İlginç..
5 yaşlarımdayken gece odada karanlıkta tavan köşesinden tencere kapağı üstüme üstüme geliyodu ardarda, yorganın içine saklanıyodum bu seferde kapakların yastığa çarptığını hissediyodum. rüya değildi çünkü korkup annemi uyandırmıştım, ışığı yakmıkştı, sonra tekrar kapattı yattık yine kapaklar gelmeye başladı
Bayağ komiksin.
bayağ bayağ ciddi olduğumu da bilmeni isterim.
Anladım ilginçmiş.
Cevap
10Cevap
Yani normal değil mi kanka görmediğimiz bir çok varlığın olması? Hani bakteriler, mikroskobik boyuttaki canlılar falan kdjjsjs
Ben şöyle böyle yaşadım son yıllarda pek bişey olmadı ama
Mezarlıkta
İki toprağın birbirine Toprak atması 2 mezarlığın birbirine attığı toprak
Oo süper iyi oldu öğrendim, yalnızlıktan şikayet etmem artık..😒
Aslında benim yaşamam paranormal
Cin arıyorum gelen giden yok
Su an tekim ve heryee kapkaranlık beni korkutma
Korkulacak bişi değil
Beni korkuttun ve bana yaz yalnjx olmuyum
Anlat meraklandim
Çok rahatsız edici şeyler psikolojin bozulmasın
Anlat ne bozulacak