Aile & Toplum 1 Nisan şakalarını sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Az önce KS'de cinsiyetler değişti😂Peki Siz 1 Nisan şakalarını seviyor musunuz?😂 1 Nisan şakalarını sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Uga915 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Haha ben severim. Ne güzel eğleniyoruz valla 😃 Hayatı ciddiye falan almıyorum. Mutlu olmak daha güzel 😃 Ama hiçte şaka yapmaktan hoşlanmam 😅 3 0 Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl https://youtu.be/ImNnxUF7dME Bu nedir ya 😁😆 evet 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yok be, öyle şimdi evdekilere dolar 💵 30 tl olmuş dedim, oda burada bir üye şaka yaptınız mı diye sordu diye😏 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevmem. Ciddiye alıyorum, sonra şaka olduğunu öğrenince de acayip üzülüyorum. Kimsenin 1 Nisan şakasına gülemiyorum o yüzden. 1 0 Yorumla
Engincan0600 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Genelde sevmiyorum hele hele eşek şakası yapan tipler varya en gıcık kaptığım 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Şöyle dişimize değecek bir şaka olsa, eywallah da bu tarz şakalar tatmin etmiyor.. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yarın evdekilerd rko çekip 1 Nisan diyecem neticede şaka 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çok saçma olmadığı sürece evet. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır sevmem pek öyle çocukken daha iyiydi 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Sevmem Tabikide Ben Şaka Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. hayır hele hele KS'ninkileri hiç :) 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayır. 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır sevmem 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendim yapmam. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Severim :D 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Pek sayılmaz 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pek değil. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Haha ben severim. Ne güzel eğleniyoruz valla 😃 Hayatı ciddiye falan almıyorum. Mutlu olmak daha güzel 😃 Ama hiçte şaka yapmaktan hoşlanmam 😅
Bu nedir ya 😁😆 evet
Yok be, öyle şimdi evdekilere dolar 💵 30 tl olmuş dedim, oda burada bir üye şaka yaptınız mı diye sordu diye😏
Sevmem. Ciddiye alıyorum, sonra şaka olduğunu öğrenince de acayip üzülüyorum. Kimsenin 1 Nisan şakasına gülemiyorum o yüzden.
Genelde sevmiyorum hele hele eşek şakası yapan tipler varya en gıcık kaptığım
Şöyle dişimize değecek bir şaka olsa, eywallah da bu tarz şakalar tatmin etmiyor..
Yarın evdekilerd rko çekip 1 Nisan diyecem neticede şaka
Çok saçma olmadığı sürece evet.
Hayır sevmem pek öyle çocukken daha iyiydi
Hayır Sevmem Tabikide Ben Şaka Sevmiyorum
Zekice yapılanlari evet
Sevmem
çok da hastası değilim yani :)
hayır hele hele KS'ninkileri hiç :)
hayır
hayır.
Hayır sevmem
Yapmam da sevmem de