Aile & Toplum 👇 Bu sembolü cinsiyetçi ve ayrıştırıcı buluyor musunuz? _BuBenimÖyküm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım Öne 👈 Kızlar bir adım öneymiş. Neden? Önde olunca madalya mı takıyorlar? Kendinizi üstün mü görmüyorsunuz? Nekadar acınası Güncellemeler+1 yıl görüyorsunuz* Güncellemeler+1 yıl Herkes kendinde olmayanı ister 👇 Bu sembolü cinsiyetçi ve ayrıştırıcı buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onurmonur94 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Bunu hemcinslerimiz yaptı dostum artık geri dönülemez. Burası Rusya değil :D Türkiye'de böyle. 1 2 Yorumla _BuBenimÖyküm_ +1 yıl Ne anlatıyorsun? Rusya ne alaka Yorumla onurmonur94 +1 yıl Rusya'da kadın erkek eşit kadınlara gereğinden fazla değer vermiyorlar. Bilmiyorsan öğrenmiş oldun. Tr'deki abazalar yüzünden kızlar burada 10 adım önde falan. Umarım anlamışsındır. Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. Evet bu tip şeylerden rahatsız oluyorum 300 yıl önce insanlar erkekler üstündür diye pankart taşımıyordu bu neyin kuyruk acısı 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Toplumda ki yerlerine dikkat çekmeye çalışıyorlar gibi, sitenin adı zaten KizlarSoruyor 1 0 Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. hayır bulmuyorum zaten toplumda oldukça gerideyiz sanalda ki bir sembol beni rahatsız etmiyor. 0 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Zoruna mı gitti? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu hemcinslerimiz yaptı dostum artık geri dönülemez. Burası Rusya değil :D Türkiye'de böyle.
Ne anlatıyorsun? Rusya ne alaka
Rusya'da kadın erkek eşit kadınlara gereğinden fazla değer vermiyorlar. Bilmiyorsan öğrenmiş oldun. Tr'deki abazalar yüzünden kızlar burada 10 adım önde falan. Umarım anlamışsındır.
Evet bu tip şeylerden rahatsız oluyorum 300 yıl önce insanlar erkekler üstündür diye pankart taşımıyordu bu neyin kuyruk acısı
Toplumda ki yerlerine dikkat çekmeye çalışıyorlar gibi, sitenin adı zaten KizlarSoruyor
hayır bulmuyorum zaten toplumda oldukça gerideyiz sanalda ki bir sembol beni rahatsız etmiyor.
Zoruna mı gitti?