Kına gecesi ve sorunlar?

kına gecem için bir yer tutmuştum normalde organizasyon şirketi ses sistemi dj sandalye o bu çok pahalı tutacaktı çok uğraştırdı beni ordan fiyat al o eksik bu eksik en iyisi dedim bir yer tutmak uygun fiyata güzel bir yer buldum fiyatı da hemen hemen tek tek mahallede yapılacak kına ile aynı fiyata geliyor parayı da peşin alıyorlar ödedim rahatlamıştım çok güler yüzle karşılamıştı sahibi bir bayan belki de güvenmek istedim sonra düğün sitelerinde gezerken güzel yorumların içinde bir tane siz bu sahte yorumlara bakmayın google yorumlarını okuyun yazılmış ve bakmaz olaydım ses sistemi berbat kınamda hiçbişi deniildiği gibi olmadı kadın müzik sistemi bozuldu dedi son dakika ortada kaldım sınırsız su dendi sıcakta kimseye su verilmedi herkese rezil oldum en güzel günümü mahvettiler yazmışlar ve bir kaç kişiyle görüştüm anlattıklarını duyunca çok pişman oldum şu an en önemlisi parayı geri de alamam iptal edemem artık nasıl bir çare bulunur biri ses sistemi bozldu demiş mesela ses sistemi bozulursa nasıl başka şekilde müzik verebilirim oraya
Kına gecesi ve sorunlar?