Aile & Toplum Siz kaç kardeşsiniz? Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1116 Yapay Zekaya Sor Kardeş gibisi yok 😍Mutlu akşamlar herkese ☕🍫Bugün kaç kardeş olduğunuza merak sardım 🥳🥳🥳 Güncellemeler+1 yıl Benim 2 abim, 1 ablam var. Evin en küçük şiskosu benim :)) 4 kardeşiz Siz kaç kardeşsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
Zehraaa050 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Annemler bu yaştan sonra bir kaza yapmazsalar şimdilik 3😄 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Ahaha 😅 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl 2 kardeşiz. Hem inanılmaz gıcık olduğum, hem de çok sevdiğim bir abim var 🙂 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kardeş başka bir sey Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Kesinlikle.. Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 2, bir tane eşek sıpası kendimden 3 yaş küçük karakteri tamamen benimkinden zıt benden yakışıklı tipsiz bir erkek kardeşim var özledim keratayı :( 1 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. 3 kardeşiz ceske daha fazla olsaydı 🙄 ablam evlenince ev boş kaldı 🙁 bazen yeğenlerle geliyor o zamanda evde sıkış tepiş yaşıyoruz 😂😂 1 1 Yorumla Kazgan +1 yıl O kalabalık çok tatlıdır ama bilirim o duyguyu Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bildigim 3 ama benim peder biraz capkinmis belli de olmaz 2 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yani birkaç kardeş ☺️ 1 12 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Nasıl yani 🙄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Sayı olarak çokuz nazar değer yani ☺️ Yorumla Şişkoletta +1 yıl Maşallah o zaman 😄🧿 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Evet maşallah ☺️kızlar sonra korkuyor duyunca 😃 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Ne alaka kalabalık aile gibisi var mı Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Korkuyorlar işte. Gorumce fazla olunca ☺️ Yorumla Şişkoletta +1 yıl Enteresan 😄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ne enteresan 😃 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kızların böyle düşünmesi 🙄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Geneli böyle düşünüyor işte. İstemiyorlar beni duyunca Yorumla Edaaa97 +1 yıl @ehlivukut kürtsünüz öyleyse 😂 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl @Edaaa97 zazayiz☺️ Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bir küçük erkek kardeşim var bir de ben iki taneyiz 2 0 Yorumla
EdaKaratas0 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Tekimm ama bebekliğimden beri birlikte büyüdüğümüz bir köpüşüm var. 1 0 Yorumla
benbisibikmiom Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kardeşim yok ve çok rahatım bu durumdan tek dezavantajı aile çok ilgilenio bunaltıcı oluyo 1 0 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl 2 ablam var, birde ikizim var kız. Yani 4 kardeşiz terk erkek benim 😊 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 5 kardeşiz, ama ne kardeşlik? Yeri geldiğinde birbirimize karşı fight açıyoruz, yeri geldiğinde beraber fight yapıyoruz. Evin içi ordu karakolu gibi şldlmdndkdn Kardeşlik gerçekten başka be 1 1 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Supersiniz 😁😁😁 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dört kardeşiz, en buyukleri benim ve onlar benim aşklarım onlarsız bir hayat düşünemiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne zaman bu soruya cevap versem insanlar kötülük yapmak için fırsat yaratıyor o yüzden cevaplamicam. 2 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Neden ki poncik Yorumla
pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Üç kardeşiz. Tek kız olmanın zorluklarını tatmaya devam ediyorum, sabır dileyin. d 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tekim. Lakin kuzenim (abimler) abilik yaptıkları için bu duygudan muzdarip değilim 😊 0 0 Yorumla
dudunmubeni4 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. 8 kardeşiz, 4 abim 3 ablam var, evin en küçüğü en gıymatlısı benim shshhnk 0 0 Yorumla
eceee119 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bir abim var. Evli mutlu çocuklu bir de dünyalar tatlısı kızçesi 🥰 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç. Tek çocuk hiç çocuktur derler ya. Koca bir HİÇ. 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok şükür kardeşim yok 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Niye Yorumla met96 +1 yıl 45 yaşını geçmiş kardeşlerin ilişkilerini gördüm miras kavgası başta olmak üzere bir sürü problemler oluyor kavgalar oluyor ben böyle iyiyim Yorumla Şişkoletta +1 yıl Herkes öyle değil ki Yorumla met96 +1 yıl %80 i öyle ama Yorumla
BeybiiMer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl 3 kardeşiz, 2si maalesef ama maalesef erkek. 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Abiler iyidir yaa benimde iki abim var😄 Yorumla BeybiiMer +1 yıl 2si de benden küçük ama abiden beter birisi. Erkek kardeşler kapatılsın!! Yorumla AsabiÖküz +1 yıl 😀😀 Yorumla
ahmetcann01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Keşke tek çocuk olsam 1 7 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Niye Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Az insan çok huzur diyecemde zaten az kardeşiz ve evliler 😂😂 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kardeş gibisi yok Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Tahmin ediyorumda senin 17 yaşında sana benzeyen erkek kardeşin vardır Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hayır yanlış tahmin 😄 Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Ya ben seni nickin yüzünden kilolu sanıyordum alakan yokmuş 😂 Yorumla Şişkoletta +1 yıl 😅 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Benim Hiç Kardeşim Olmadı Tek Çocuğum Ben 1 5 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Ayy çok kötü:/ Yorumla RıfatŞen +1 yıl Evet Çok Kötü Doğru Kardeşim Olsa Keşke Canımı Bile Veririm Yorumla Şişkoletta +1 yıl 🥺 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Ben Her Gece Ağlıyorum Keşke Benimde Kardeşim Olsa Diye 🥺🥺 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Herkesin Bi Kardeşi Var Kardeşim Kardeşim Diye Seviyolar Beni Koruyup Kollayan Bi Kardeşim Yok Yorumla
bktalmz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 2 kardeşiz. Bı erkek kardeşim var, hayatta ki herşeyin. 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 3 kardeşiz benim küçüğüm ve abim var 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kardeşim yok, tek çocuk olmanın acısını çekiyorum. 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. 3 kardeşiz bir abim birde kızkardeşim var. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bi ablam bi erkek kardeşim var 3 kardeşiz 1 0 Yorumla
Birazsenbirazben5 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 5 kardeşiz bizde 4 kız 1 erkek ortancayım bende 😊 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. evde wc sırası vardır artık 1 0 Yorumla
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. kız, nerde benim dünkü EİG im 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benle 4 Bir ablam iki abim var. 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tek çocuğum kardeşim yok 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tekim, kardeşim yok şişko 1 0 Yorumla
EsesinEren Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 3 kardeş 1 abla 1 küçük kız kardeş ben ortancayım ve evin tek oğluyum safsadfsadfa 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. İki sen 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl 4 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dört kardeşiz...❤ 1 5 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Bizim gibi 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Siz kaçıncısınız.😄 Yorumla Şişkoletta +1 yıl En küçüğü 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Bende ilk göz ağrılarıyım.😎😄 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Ne güzel 😄 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bir tane kardeşim var 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bitane başbelası kardeşim var 1 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. 4 kardeş 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 3 ablam 1 abim var :)5 kardeşiz :) 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. 2 kardesiz. Erkek kardesim var 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Cok 7 kardeş 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Maşallah 😅 Yorumla handsome0531 +1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kalabalık aile iyidir Yorumla handsome0531 +1 yıl Öyle Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Sekiz 2 0 Yorumla
nᎥlayaz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ben de dahil 3. 2 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Diğerleri nasıl Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. 2 🤘 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Annemler bu yaştan sonra bir kaza yapmazsalar şimdilik 3😄
Ahaha 😅
2 kardeşiz. Hem inanılmaz gıcık olduğum, hem de çok sevdiğim bir abim var 🙂
Kardeş başka bir sey
Kesinlikle..
2, bir tane eşek sıpası kendimden 3 yaş küçük karakteri tamamen benimkinden zıt benden yakışıklı tipsiz bir erkek kardeşim var özledim keratayı :(
3 kardeşiz ceske daha fazla olsaydı 🙄 ablam evlenince ev boş kaldı 🙁 bazen yeğenlerle geliyor o zamanda evde sıkış tepiş yaşıyoruz 😂😂
O kalabalık çok tatlıdır ama bilirim o duyguyu
Bildigim 3 ama benim peder biraz capkinmis belli de olmaz
Yani birkaç kardeş ☺️
Nasıl yani 🙄
Sayı olarak çokuz nazar değer yani ☺️
Maşallah o zaman 😄🧿
Evet maşallah ☺️kızlar sonra korkuyor duyunca 😃
Ne alaka kalabalık aile gibisi var mı
Korkuyorlar işte. Gorumce fazla olunca ☺️
Enteresan 😄
Ne enteresan 😃
Kızların böyle düşünmesi 🙄
Geneli böyle düşünüyor işte. İstemiyorlar beni duyunca
@ehlivukut kürtsünüz öyleyse 😂
@Edaaa97 zazayiz☺️
Bir küçük erkek kardeşim var bir de ben iki taneyiz
Tekimm ama bebekliğimden beri birlikte büyüdüğümüz bir köpüşüm var.
Kardeşim yok ve çok rahatım bu durumdan tek dezavantajı aile çok ilgilenio bunaltıcı oluyo
2 ablam var, birde ikizim var kız. Yani 4 kardeşiz terk erkek benim 😊
5 kardeşiz, ama ne kardeşlik? Yeri geldiğinde birbirimize karşı fight açıyoruz, yeri geldiğinde beraber fight yapıyoruz. Evin içi ordu karakolu gibi şldlmdndkdn Kardeşlik gerçekten başka be
Supersiniz 😁😁😁
Dört kardeşiz, en buyukleri benim ve onlar benim aşklarım onlarsız bir hayat düşünemiyorum.
Ne zaman bu soruya cevap versem insanlar kötülük yapmak için fırsat yaratıyor o yüzden cevaplamicam.
Neden ki poncik
Üç kardeşiz. Tek kız olmanın zorluklarını tatmaya devam ediyorum, sabır dileyin. d
Tekim. Lakin kuzenim (abimler) abilik yaptıkları için bu duygudan muzdarip değilim 😊
8 kardeşiz, 4 abim 3 ablam var, evin en küçüğü en gıymatlısı benim shshhnk
Bir abim var. Evli mutlu çocuklu bir de dünyalar tatlısı kızçesi 🥰
Hiç. Tek çocuk hiç çocuktur derler ya. Koca bir HİÇ.
Çok şükür kardeşim yok
Niye
45 yaşını geçmiş kardeşlerin ilişkilerini gördüm miras kavgası başta olmak üzere bir sürü problemler oluyor kavgalar oluyor ben böyle iyiyim
Herkes öyle değil ki
%80 i öyle ama
3 kardeşiz, 2si maalesef ama maalesef erkek.
Abiler iyidir yaa benimde iki abim var😄
2si de benden küçük ama abiden beter birisi.
Erkek kardeşler kapatılsın!!
😀😀
Keşke tek çocuk olsam
Niye
Az insan çok huzur diyecemde zaten az kardeşiz ve evliler 😂😂
Kardeş gibisi yok
Tahmin ediyorumda senin 17 yaşında sana benzeyen erkek kardeşin vardır
Hayır yanlış tahmin 😄
Ya ben seni nickin yüzünden kilolu sanıyordum alakan yokmuş 😂
😅
Benim Hiç Kardeşim Olmadı Tek Çocuğum Ben
Ayy çok kötü:/
Evet Çok Kötü Doğru Kardeşim Olsa Keşke Canımı Bile Veririm
🥺
Ben Her Gece Ağlıyorum Keşke Benimde Kardeşim Olsa Diye 🥺🥺
Herkesin Bi Kardeşi Var Kardeşim Kardeşim Diye Seviyolar Beni Koruyup Kollayan Bi Kardeşim Yok
2 kardeşiz. Bı erkek kardeşim var, hayatta ki herşeyin.
Tek çocuğum..
3 kardeşiz benim küçüğüm ve abim var
Kardeşim yok, tek çocuk olmanın acısını çekiyorum.
3 kardeşiz bir abim birde kızkardeşim var.
Bi ablam bi erkek kardeşim var 3 kardeşiz
5 kardeşiz bizde 4 kız 1 erkek ortancayım bende 😊
evde wc sırası vardır artık
kız, nerde benim dünkü EİG im
Kalabalık bir aileyiz ))
3 kardesiz keske 5 olsaydik
Benle 4
Bir ablam iki abim var.
Yani ben söylemesemde olur😂😂
Tek çocuğum kardeşim yok
Tekim, kardeşim yok şişko
3 kardeş 1 abla 1 küçük kız kardeş ben ortancayım ve evin tek oğluyum