Sizce en cesur ırk hangisi? Bence en cesur ırk kürtlerdir çünkü irak isidle basedemeyip kurtler onlarla basedebiliyor cesurca onlarla carpisiyor rojavada hicbir yer onlarin eline vermedi!
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBızde pkk yandaşlarıyla başediyoruz doguda ve henüz hiçbir ili alamadılar bu bir.
Sonra dersinizki niye ayrım yapıyosunuz. şu an ayrımı yapan sensin. Ne yani Türk oldugumuz halde ırkımızı aşagılamamızı mı bekliyodun?13 Yorumla- +1 yıl
Ben irkinizi asagilayin demedim bu benim gorusum ben irkci birisi degilim. Ben turkiye bolunmesi alakali birsey dedimmi. Sadece rojava dedim ben dogu ve guneydogunun turkiyeden ayrilmasindan yana degilim.
Cevap sahibi+1 yılSenin bu soruyu sormandaki amaç diger tüm ırkları aşağılamak. Türklerdir denildiginde eskide kaldı bilmem ne demiceksin ozaman. tamam de geç. cevaplara verdigin yorumları okudum. Biçok insanın kürtlerden nefret etmesine sebepsin
- +1 yıl
Benim bu soruyu sormamdaki amac hicbir irki kotulemek degil. Dikkat edersen yorumlarda en cesuru turklerdir diyenlere bisey demedim ama kurtleri asalayanlara ben elestirdim ok. Kürtleri tarihi yok diyen asaliyanlara cevap verdim!!
En İyi Cevaplar
Olmadı bu. Ego tatmini seni bir yerlere taşımaz. Değersiz kılar sadece.
02 Yorumla- +1 yıl
Ego tatmini derken? Benim bu soruyu sormamdaki amac kotu niyetli degil!!
- +1 yıl
Bu bir kıyaslama. Üstünlük ırkta değil bilirsen... Sende kendince cesurluk gördüğünle kendi egonu kendin kabartıyorsun. Yaptığın bu. O sebepten ego tatmini dedim. İnsanlar arası kıyas yapmak ve bununla övünmek iyi niyet olmuyor. Bunu bir başkası yapsa böyle demezdin adım gibi eminim. Üstelik içinde senin payın olmayan bir şeyle övünüyorsun.
+1 yılSen Çeçenleri izle bir bakıyım videolarını adamlar psikopat bazıları barbar diyor adamlara ama adamların yerinde olsan sende barbar olursun
www.google.com.tr/imgres
www.google.com.tr/imgres02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın Çeçenler ve abhazlar bu iki Kafkas ırkı bencede bu 2 ırk en cesur ırklardan adamlar dünyanın çekindiği rüyayla tarihleri boyunca bir avuç insan olarak savaştılar Kafkaslar kafkaslari ayirmiycam çecendir abhazdır vesayre vesayre kafkas ırkı en cesur ırklardandır.
- +1 yıl
Ruslarla savaştılar
bak şimdi sana ne tepki gösteriyorlar ama bence çok haklısın
23 Yorumla- +1 yıl
Eic
- +1 yıl
Rica
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
21Cevap
Diğer konusunda 867 cevap paylaştı. Bir çağı kapatıp diğer çağı açan (İlk çağ - Orta çağ): Kavimler Göçü, Türkler başalattı
Allah'ın Kamçısı olarak bilinen hükümdar: Attila, Türk
Bir çağı kapatıp diğer çağı açan (Orta çağ - Yeni çağ); İstanbul'un fethi; Türkler
1526 Mohaç Savaşı; sadece iki saat sürmüş ve 110.000 kişilik ordu yok edilmiştir.
Avrupa'da 'Seni Süleyman'a veririm bak' diye korku saçılan bir hükümdar: Kanuni.
Bunun dışında onca zorlukla birlikte süregelen bir Kurtuluş Savaşı.
Sanırım yeterli bir cevap.814 Yorumla- +1 yıl
Bunlarin cogu eskide kaldi ama zaten saydiklarin savaslarda cogunda kurt size yardim etti kurtulus savaslarinda kurtler kendi bolgesini korudu. Onemli olan şu an yasananlar kurtler cok cesur bir irktir
- +1 yıl
Bunlar tarihimiz olmayacakmi kurtler şu an kendi sanina yakisan tarih yazmiyormu ne bu kininiz kuerlere anlamiyorum
- +1 yıl
Benim yazdığım şeylerin için de Kürtlere karşı bir kin yok, olmayacak da. Sadece en cesur ırk demişsin, cevabımı verdim gerektiği şekilde. Dünya üzerinde 5 ana ırk vardır. Çinliler, Türkler, Araplar, Avrupa kavimleri ve Amerika ırkları ki Amerika ırkları zaten öldürüldü onları geçiyoruz. Diğer ırklar bu 5 ana ırktan oluşanlar.
Bir ikincisi orada şöyle yapıyoruz, böyle yapıyoruz... Sen öyle düşünmeye devam et. Geçen sene Suriye kampına da gittim sağlık ekibi içinde o zaman neden bir yardımlarını görmedik, aksine terör olaylarında karşımıza çıktılar.
Bir milleti küçümsüyor veya başka bir şey yapıyor değilim ama görünen köy kılavuz istemez. - +1 yıl
kimsenin kimseye kini yokta senin burada çıkıp en cesur ırk kürtler demene herkes kendi ırkını savunacaktır haklı olarak.. Ben de Türk milletiyle gurur duyuyorum.. Geçmişte kaldı dediklerinin yenilerini yaşayacak gücümüz de var buna inanıyorum ! madem zamanında bize yardım ettiniz şimdi böyle bir ayrım nutuğuna lüzum var mıydı? madem ayrılacaktınız zamanında neden yardım ettiniz bu nankörlük olmaz mı? KENDİ BÖLGENİZİ KORUDUYSANIZ BİZİM EGEMENLİĞİMİZDE NE HALT İŞİNİZ VAR DA KENDİNİZE BİR TOPRAK BULAMADINIZ !!! KİMSENİN GERÇEK İSMİNİN BELLİ OLMADIĞI BİR SİTE DE BİLE IRKINI SAVUNMAK İÇİN ÖNCE CESURSAN GİZLİDEN ÇIK. Kavga etmekten hiç hoşlanmam. İnsanların birbirine hakaret etmesinden iğrenirim. Ama benim milletime laf edersen duyacaklarını da göze almışsındır herhalde dimi.
- +1 yıl
Sen sadece kendi irkini savunmakla kalmayip kurtleri kucuk gostermek senin amacin. Yorumlarin bunu gosteriyor m1m2m3
- +1 yıl
Maalesef turkler eski gibi guclu degil cunku kurtler artik arkanizda degil eskiden kurtler arkanizdaydi gucluydunuz. Kürtler tarihini şaniyla yazacak
- +1 yıl
@inciay
- +1 yıl
@inciay sakin olalım lütfen. Ayrıca @soran Atatürk milliyetçiliğinin daha ne olduğunu bilmeden, Atatürk düşüncesinin ne olduğunu bilmeden burada atıp tutma. Yorumların sadece provokatif amaçlı. Türk bayrağı altında yaşayan herkes Türktür, eğer söylediğin gibi olsaydı, eğer Atatürk sadece aslen Türk olanlara yönelik çalışıp diğerlerini hor görseydi lazların, çerkezlerin de böyle tavır sergilemesi gerekirdi. Ayrıca zamanında Osmanlıya yardım eden millet de senin söylediğin gibi Kürtler değil Millet-i Sadıka olarak bilinen Ermenilerdi. Daha dediğim gibi olmayan kendi tarihini bilmemekle birlikte Dünya tarihini de bilmiyorsun. Biran önce bunları okuyup gelmeni öneririm. Bundan sonra ki yorumlarına cevap vermeyeceğim, daha fazla tarihten bu kadar bir haber biriyle tartışmaya girmenin gereksiz oduğunu düşünüyorum.
İşid nasıl gebertiyor hepinizi tek tek ahahah
Sizin cesurluğunuz ancak bebek, öğretmen, memur, 20 yaşındaki gençleri pusuyla öldürürken. İşid Kobane gibi yerlerde kürleri gebertmeye devam ediyor.44 Yorumla- +1 yıl
Hehehe turkmenleri bile biz kurtler koruyoruz sen masallarini anlatmaya devam et
- +1 yıl
Sen uzaydami yasiyosun tv izlemiyormusun gazete okumuyormusun kurtler cok sayida turkmeni koruyor ve onlari silahlandirdi sen yalandan baska bisey konusmuyon
Ondan sınıra yığıldılar dimi? Savaş halinde TSK nın sınıra 10 milyon asker yollama imkanı var bunu bil. Hangi ülkede 10milyon savaşa gidecek cesur savaşçı var ki :)
16 Yorumla- +1 yıl
O 10 milyonun 3 milyonuda kürt he anliyorum acini :)
- +1 yıl
Ben turkiyeyi seviyorum veayrilmak istemiyorum kurtler istemiyor. Hakliysaniz siz turkleri destekler savasiriz sizle beraber ama sayet rojavaya savas acarsaniz hicbir kurt sizi desteklemez aksine turkiye yerle bir olur suriyeden iraktan daha beter olur biz kurtler araplar gibi degiliz
- +1 yıl
Türkiye nin savaş açma yetkisi olsa zaten bugünleri beklemezdi. Bu ülkeyi 3000kişilik terör örgütüyle karıştırma devletten bahsediyorsun. şu an bile 800 bin etkin personeli var topyekün savaş olsa 10 17 milyonu bulcak bir ordu. Anlaşmalar, imzalar, emperyalistler ve silah tüccarların çıkarları yüzünden sadece sınırımızı koruyoruz. Taaruza geçme ihtimali olsa bu ülkenin kuzey ırakta taş üstünde taş kalmaz
- +1 yıl
Hehehe sen oylece yalan konus gotu yemez turkiyenin kurtler hepsi turkiyeyi mahfeder ben kanimin son damlasina kadar savasirim kurtlerin sayisi az degil turkiyede sadece 30 milyon var siz bir bok yapamazsiniz!!!
- +1 yıl
30 milyonmuş ama sizin görüşlerinizi destekleyen 7 milyon kişi var. TSK ya vikipediden bak gör yalan mı doğru mu. Siz batıda yaşayan türke kürde çerkeslerin rızkına yapışmış asalaklarsınız koçum nimetten saymayın. Şimdi kes sesini de uyu yarın okulun var. O beğenmediğin ülke sana adam ol diye eğitim vercek
+1 yılırk önemsiz bir şey bence kendini tanımlayacak nitelikleri olmayanlar ancak bu ırk işine girerler
21 YorumlaAlmanlar bence. adamlar biz ari ırkız diyip dünyanın yarısını katlettiler, iyi cesaret ister bunu yapmak. en korkağıda Araplar bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaştakiler paraları götürüyor siz böyle senin taraf benim taraf diye bedavaya çanak tutuyorsunuz sanki kürdistan kurulsa senimi kalkındıracaklar baştakiler götürecek malı
10 Yorumla
+1 yılİsid daha dün 300 pkk lıyı kurşuna dizdi neyin kafasındasın sen?
46 Yorumla- +1 yıl
Onlar yalandir. Kurtleri karalama kampanyasi
- +1 yıl
Bırak bu işleri videolar damı yalan işid hepsini gebertir inşallah vatansız hainlerin
- +1 yıl
Normaldir savasta sehit oldular bu savastir. Ama kurtler hicbir bolgesini iside kaptirmadi isidin bircogunu mahfetti ama onlar insafsiz degil kameraya almiyor!
- +1 yıl
Almıyor mu? Youtubda işidden cok peşmergenin videosu var ayrıca kürtlerin babası obama olmasa ırakta peşmerge diye birşey kalmamıştı
- +1 yıl
Obama bostur sadece havadan destek veriyor. En buyuk darbeyi iside biz kurtler yaptik. Erdoganda gidip iside silah destegi veriyor. Obamanin usagi ayrica turkiyedir bunu herkes bilir!!!
- +1 yıl
Erdoğanın silah yardımî felan yaptığı yok uydurmayın adamlar yakalasa kafasını kesecek tayyipin o hikaye dediğin amerika arkanızda olmasa size silahları göndermese dayanabileceğinizi pek sanmıyorum hatta ihtimal sıfır 2 güne alırlar rojova kobane başınıza yıkarlar yaşayan kalırsa kafasını keserler :)
+1 yılırk ayrımı yapmam. Aklını kullanan ve doğru yolda kulanan her ırk ya da millet cesurdur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiji berxadana gele kurdistan biji serhıldana ypg
❤ BE SEROK JİYAN NABE ❤ ✌22 Yorumla- +1 yıl
Biji hewal
Cevap sahibi+1 yılSpas hewalamın
gögüs gögüse carpışmaktan kacan fare gibi dagda yaşayıp sonra pusuya yatanları en cesur ırk olarka ilan eden tek insan varlıgısın bravo seni tebrik ediyorum böyle devam edin *
10 Yorumla
+1 yılbizz. gerci bilememde en yureksiz cesaretsiz itk kesin araplardir!!
25 Yorumla- +1 yıl
Peygamber efendimizde arapdı boyle soyleme:(Ama cogu ole
- +1 yıl
ebu lehebte arapti..
- +1 yıl
biraz dusun.. neden boyle degimi bulursun..
- +1 yıl
Yinede ole deme hepsi demen peygamber efendimizide kapsiyor:(
En cesur ırk kimdir bilemem ama kürtlerin olmadığını söyleyebilirim :D
12 Yorumla- +1 yıl
Yapma yav
+1 yılKesinlikle Türkler ! (20. Yüzyılın Türkleri Dedelerimiz)
40 Yorumlaevet kürtler çok cesurdur 6 aylık bebeğin kafasına sıkacak kadar
00 YorumlaBiz Türk'ler tabiki...
50 YorumlaKürtler mi :D ahahanan
52 Yorumla- +1 yıl
Cokmu komikti:D
+1 yılEn cesur ırk insan ırkı değil. Onu biliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki hangi irk
- +1 yıl
Sinek ırkı, arı ırkı olabilir.
Diğer konusunda 740 cevap paylaştı. Hahahahah kürtler dedi ya
17 Yorumla- +1 yıl
Türklermi deseydim :) Siz turkmenleri bile korumadiniz kurtler onlari korumasina aldi tamami
- +1 yıl
Eskiler onemli degil suanda yasananlar onemli buda bizim tarihimiz olmayacakmi kürtleri kiskanmayin ya
- +1 yıl
Bana cevap ver bole sacma cevaplar verecegine niye turkmenleri korumuyprsunuz? Korkaklar
- +1 yıl
Bebek katili:)) Hehehe anliyorum acini sacma sapan insan
Kesinlikle katiliyorum. Hewal.
10 Yorumla
+1 yıl:) Kimin umrunda en akıllı olan kazanır
08 Yorumla- +1 yıl
Haklisin yahudiler akilli hep onlar kazaniyor :)
- +1 yıl
Hmm evet olabilir :) aklı olan kazansın akıl benim içn hep üstündür.
- +1 yıl
Peki sende akılmı var mı sence?
- +1 yıl
Evet var olduğunu düşünüyorum ama aklı anlamak için akıllı olmak gerekir. :) Akıllı insan herkeşin doğrusunu bilir.
- +1 yıl
Herşeyin doğrusunu bilir yanlş yazmışım
- +1 yıl
Delilerde kendinin aklinin oldugunu sanir. Ne ise kapatayim konuyu :)
- +1 yıl
olabilir herkes istediği gibi düşünsün. Hadi iyi sohbetler
- +1 yıl
Ben saka yapiyorum ha beni yanlis anlama kirdiysamda ozur dilerim iyi aksamlar
+1 yılHiç şüphe yok İsrailoğulları. ..
00 YorumlaKürtler çok korkak ve cahilsiniz keşke ölseniz
00 Yorumla
+1 yılorda mıydın
13 Yorumla- +1 yıl
Rojavayi kameraya aliyolar herseyi gorup haberlerde haberimiz oluyor
- +1 yıl
hacı sen ne içtin, dediğin bölgede taş üstünde taş kalmıyor sen kameraya alıyorlar diyorsun
- +1 yıl
Yok lo onlar abarti kurtler onlari mahfetti turk tvleri yalan soliyor
Kürtler asla cesur ırk değildir...
00 Yorumla
+1 yılZazalar =kürtler tabikide başka kim olucak
10 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. pitbull...:)
00 Yorumla
+1 yılbencede kurtler
10 YorumlaDiğer konusunda 515 cevap paylaştı. Turk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle Sırplar !
03 Yorumla- +1 yıl
Sırplarmı nedenki?
Cevap sahibi+1 yılKendilerini haklı bir şekilde öz güvenleri var.
Nedeni yok yani cesurlar işte :)- +1 yıl
Iyi :)
Hindistan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVikingler
10 Yorumla
+1 yılırk ı-ı olmadı kanks
00 Yorumla
+1 yılbence japonlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkler
20 Yorumla